Meer fans? Facebook pagina berichten naar Twitter

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

aug 14

Heb je al een mooie Facebook fan pagina voor je bedrijf? Ben je op zoek naar meer verkeer en hoe je meer fans kunt aantrekken? Gebruik je Twitter volgers.

Stuur je Facebook pagina berichten naar Twitter.

Het is eenvoudig:

1. Ga naar http://www.facebook.com/twitter

2. Kies de pagina die je wilt koppelen aan Twitter. Klik op ‘Link met Twitter’


3. Geef jouw Facebook pagina toegang tot Twitter

Nu moet je browser terug keren naar Facebook. Dit gaat niet altijd goed. Blijft de pagina leeg klik dan hier http://www.facebook.com/twitter/

4. De pagina is gelinkt aan Twitter
Nu is je pagina gelinkt en klik op ‘Instellingen bewerken’

5. Wijzig instellingen
Kies welke acties je wilt publiceren op Twitter.
In ieder geval ‘Status updates’, misschien wil je de opties video en foto’s niet publiceren, afhankelijk van hoeveel foto’s en video’s je op je Facebook plaatst. Als dit vaak gebeurt zou ik deze niet doorsturen naar Twitter.

Klaar, nu worden automatisch al je status berichten naar Twitter gepubliceerd, inclusief een korte link zoals deze http://fb.me/FVkVZQ0n

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed