Mijn vergissing van de afgelopen jaren, Niet meer informatie

Door Erno Hannink | 01 - Aandacht voor jezelf

dec 07

Waar ik me in vergist heb de afgelopen jaren.

Het gaat niet over meer kennis. Niet nog meer informatie. De mensen die ik ontmoet hebben geen behoefte aan nog meer informatie.

Ze denken van wel, maar dat is uitstel gedrag. Nog een gratis webinar opgeven, nog een eboek downloaden, nog een artikel lezen. Aanmelden voor de zoveelste lijst van iemand die een succesvolle methode heeft.mijn vegissing van afgelopen jaren, niet meer informatie


Informatie. Nog meer informatie. Nog veel meer informatie. Overload.

Een nieuwe manier om Facebook advertenties te gebruiken. Facebook groepen in zetten voor raving fans. Hoe je met webinars klanten binnenhaalt. Hoe je presentatie geeft die omzet oplevert. Hoe je online programma’s maakt waarmee je heel rijk wordt. Evenementen organiseert waar je een top omzet draait in een maand. Hoe je producten lanceert waarmee je maar één keer per jaar hoeft te lanceren. Hoe je een podcast opzet waarmee je iedere maand 5 cijfers verdient met advertenties. Hoe je live video inzet om klanten aan te trekken als een gek. Hoe je blogt zodat je nummer één wordt. Hoe je LinkedIn en emails inzet om meer leads te krijgen. Hoe je aan cold calling doet waar je geen moeite mee hebt. Hoe je een boek schrijft en op Amazon wint. Ik heb ze allemaal gezien. De glimmende kraaltjes die me afleiden van het werk wat ik echt te doen heb.

Het gaat niet over meer informatie. Niet nog meer workshops, cursussen, bootcamps of online programma’s.

Actie. Dat is nodig. Actie om dat te doen wat de klanten nodig hebben.

Daarvoor hoef ik niet veel te doen. In gesprek met mijn klanten en volgers.
Vragen stellen en luisteren.

Wie? Van wie word ik blij? Wie van deze mensen doet mijn hart sneller kloppen? Wie geeft mij plezier? Op wie ben ik verliefd? Wie zou ik het liefste helpen, al was het voor niets?

Wat? Wat is het probleem van deze personen? Waar lopen zij iedere dag weer tegen aan? Waar brandt het bij deze mensen? Wat is het waard voor deze mensen dat dit probleem wordt opgelost?

Hoe? Hoe los ik dit op? Hoe help ik ze het beste? Hoe ga ik ze bevrijden van dit probleem? Focus: 1 probleem

Wat als zij dit niet oplossen? Wat gebeurt er dan niet of wel? Wat als ik ze niet help? Focus: 1 oplossing

Actie! Stop met verzamelen van meer kennis. Stop met uitstellen en nog meer testen. Ik weet genoeg om ze te helpen. Ik ben goed genoeg. Ga aan de slag met deze mensen.

Breng deze mensen in beweging. Help ze actief bij de volgende stap.

Actie hebben zij nodig.

Succes.
Gelukkig.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed