Meer lezers in je blog? Voeg je RSS feed toe aan deze sites

Door Erno Hannink | WordPress blog

okt 21

Een manier om meer lezers in je blog te krijgen is om iets doen met je RSS feed (Wat is RSS?). Mensen kunnen deze feed gebruiken om makkelijker je blog te lezen via een feed lezer (bijvoorbeeld Feedly).

Maar met deze feed kun je nog meer. Je kunt ze zelf ook actief toevoegen aan een aantal sites – RSS aggregators, blog directories en blog zoekmachines.

Hier een lijs van sites waar je je feed aan kunt toevoegen. Gratis en voor niets, het kost alleen maar tijd. Bij de meeste sites hoef je niet te registreren en alleen maar link invullen en submit.

Klanten krijgen met je RSS feed

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed