Meer lezers in je blog? Voeg je RSS feed toe aan deze sites

Door Erno Hannink | WordPress blog

okt 21

Een manier om meer lezers in je blog te krijgen is om iets doen met je RSS feed (Wat is RSS?). Mensen kunnen deze feed gebruiken om makkelijker je blog te lezen via een feed lezer (bijvoorbeeld Feedly).

Maar met deze feed kun je nog meer. Je kunt ze zelf ook actief toevoegen aan een aantal sites – RSS aggregators, blog directories en blog zoekmachines.

Hier een lijs van sites waar je je feed aan kunt toevoegen. Gratis en voor niets, het kost alleen maar tijd. Bij de meeste sites hoef je niet te registreren en alleen maar link invullen en submit.

Klanten krijgen met je RSS feed

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed