Meer lezers in je blog? Voeg je RSS feed toe aan deze sites

Door Erno Hannink | WordPress blog

okt 21

Een manier om meer lezers in je blog te krijgen is om iets doen met je RSS feed (Wat is RSS?). Mensen kunnen deze feed gebruiken om makkelijker je blog te lezen via een feed lezer (bijvoorbeeld Feedly).

Maar met deze feed kun je nog meer. Je kunt ze zelf ook actief toevoegen aan een aantal sites – RSS aggregators, blog directories en blog zoekmachines.

Hier een lijs van sites waar je je feed aan kunt toevoegen. Gratis en voor niets, het kost alleen maar tijd. Bij de meeste sites hoef je niet te registreren en alleen maar link invullen en submit.

Klanten krijgen met je RSS feed

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed