Maak jouw Coaching Biz Nummer 1 in jouw Niche

Het gaat continue met vallen en opstaan, al jaren. Je krijgt wel klanten maar het loopt niet continue door.

Je wil minder onzekerheid voor het komende jaar. Je wil duidelijkheid in je marketing, voor wie je het doet en ook wat je doet. Je zoekt hulp bij de volgende stap en een duidelijke uitleg. De omzet van je bedrijf is ongeveer € 30.000 – € 50.000 en je wil dit verhogen zodat je eindelijk de vrijheid krijgt die je al jaren zoekt.

Je zoekt begeleiding, werkende systemen en handvatten. Je zoekt ook een stok-achter-de-deur. Iemand die er voor zorgt dat er nu echt iets veranderd. Nieuwe ideeen worden uitgewerkt en gelanceerd.

Je hebt jouw klanten veel te bieden

Je houd van wat je doet. Het wordt tijd dat je meer gaat verdienen.

Jouw grootste behoefte is dat je een continue stroom van nieuwe klanten krijgt. Geen onzekerheden en zorgen meer voor de komende maanden. Hiervoor is aandacht voor je marketing nodig. Je wilt groeien met je bedrijf en daarvoor heb je meer ideale klanten nodig, en snel.

 • Je wilt meer klanten?
 • Je wilt meer omzet?
 • Je loopt achter op je omzetdoelstelling voor het komende jaar?
 • Je wilt meer aanvragen via je website?
 • Je wilt je bedrijf laten groeien en tijd voor je gezin?
 • Je wilt veel meer mensen helpen en meer verdienen?

Dan zit je hier goed.
Mensen zoals jij help ik het meest.
Eerlijk, open en met enthousiasme.

Ondernemende coaches zoals jij bereiken nieuwe doelen met mijn mentoring.

Te weinig omzet

Je bent een super gepassioneerde coach, het is je roeping. Je wilt nu eindelijk een keer meer inkomsten, belangrijker nog een constante stroom van inkomsten.

Op dit moment zijn er maanden van veel klanten, en maanden waar er veel te weinig nieuwe klanten bij komen.

Je marketing is nog lang niet goed. Je weet wat je te bieden hebben maar de klanten zien het niet. Er is nog veel te doen om meer klanten aan te trekken en voordat je jezelf succesvol voelt.

Je weet niet op welke marketing strategie je moet concentreren. Welke online marketing op korte termijn jou voldoende ideale klanten oplevert.

Dit veroorzaakt onzekerheid en stress die ook voelbaar is in je gezin. Je zoekt naar ruimte om meer uit je bedrijf te halen. Je mist een goed systeem waardoor je slimmer kunt ondernemen. Je zoekt naar een goed marketing systeem die een constante stroom van nieuwe klanten en meer omzet oplevert.

Alles wat je tot nu toe hebt gevonden lijkt voor jou niet te werken. De beloofde resultaten komen niet uit. Je vraagt je zelfs af of het ooit gaat werken voor je bedrijf. Dit terwijl je weet dat je zo veel te geven hebt.

Van te weinig klanten naar jouw doelklant aantrekken

Je belangrijkste focus op dit moment is een duidelijke marketing strategie zodat je meer ideale klanten krijgt en meer omzet bij deze klanten. Het gaat over de keuze van de juiste doelgroep, de juiste marketing boodschap en het toepassen van het juiste marketing plan. Dit zorgt voor een stroom van potentiële klanten die je omzet naar betalende klanten, terwijl we de marketing verder optimaliseren en automatiseren.

Het is belangrijk dat je ook kijkt naar je producten en diensten. De verkooppagina’s en vooral naar de prijzen. Waarschijnlijk vraag je te weinig en je verliest daardoor veel omzet. Omzet die voor het oprapen ligt door de producten te stroomlijnen en de prijzen te verhogen.

Dan is het tijd voor het stellen van specifieke doelen. Focus op deze doelen helpt jou en je bedrijf naar de volgende fase. Meer klanten en meer omzet door op de juiste dingen te concentreren en consequent door te voeren.

1-op-1 mentoring jaarprogramma

Werk direct met mij.

In het jaarprogramma gaan we onder andere aan de slag met:

 • De selectie van jouw doelklant.
 • Financiële doelen stellen.
 • Hyperfocus – doen wat je moet doen.
 • Een product maken van jouw dienst die je het meeste gaat verkopen
 • Money Mindset – bouwen aan je financiële onafhankelijkheid.
 • Jouw website veranderen in een Power Platform.
 • Een Lasting List voor je bedrijf bouwen.
 • De belangrijkste sociale netwerk sites voor jou. Niet alles, maar 1-3 netwerken waar jouw klant zit.

Kwartalen

Het jaar wordt opgedeeld in kwartalen. Ieder kwartaal behandelen we een groot onderwerp, jouw belangrijkste actie de volgende stap naar meer klanten.

Ieder kwartaal begint met een live ontmoeting. Een dagdeel waar je bij mij komt. Weg uit jouw eigen omgeving. Geen steriel kantoortje in een verzamelpand of een andere caochingsruimte. Je komt bij mij thuis en wordt opgenomen in mijn familie.

Deze live ontmoeting duurt 3-4 uur en meestal is dit inclusief de lunch (afhankelijk van hoe laat we beginnen).

In de twee opvolgende maanden van dat kwartaal, is er iedere maand een virtuele ontmoeting via Skype. We kijken waar jij staat en welke vragen je hebt na de acties van afgelopen maand. En we nemen de acties door voor de komende maand.

Er zijn 3 onderdelen die aanbod komen in iedere ontmoeting:

 1. Je hoort wat je wanneer moet doen, hoe je dat moet doen en nieuwe inzichten (inspiratie)
 2. De waarheid op jouw ideeën en voorstellen
 3. Ik houd je op schema en wanneer nodig krijg je een (virtuele) schop onder je kont

Zet de volgende stap

Je wilt nog groter, meer mensen helpen en bijdragen aan een betere wereld. Zet de volgende stap.
Maak jouw coachingsbedrijf Nummer 1 in jouw niche.

Ik help coaches die worstelen met online zichtbaarheid, om binnen één jaar nummer één te worden bij de juiste klanten door de juiste dingen goed doen en daarmee vrijheid en zekerheid met je coachingsbedrijf te bereiken.

Nog maar 2 plekken voor 2015

Het aantal klanten dat ik maximaal per jaar wil helpen met 1-op-1 mentoring is begrenst. Deze vorm van mentoring geeft jou veel. Aandacht. Inzicht. Stok-achter-de-deur. Voortgang. Resultaat. Het kost mij dus ook veel tijd en aandacht.

Het beperkte aantal plaatsen heeft er toe geleid dat ik nauwelijks promotie maak voor de 1-op-1 mentoring op mijn site of in mijn wekelijkse e-mails.

Jouw bedrijf uitbouwen, Nummer 1 worden in jouw niche, en wil je daar mijn persoonlijk hulp en aandacht bij?

Wordt dan nu die ene klant die mee gaat doen in het 1-op-1 mentoringprogramma van 2015.

“De inkomsten zijn het afgelopen jaar met 40% gestegen en ik werk nog steeds niet meer dan 25 uur per week en maar 9 maanden per jaar. Ik heb met de adviezen van Erno mijn werk, mijn diensten, de producten en mijn tijd zo ingedeeld dat ik meer klanten kan helpen, dat zij resultaten zien en tevreden zijn.”
Renata Hamsikova van Ieku.nl

 

Heel persoonlijk zou ik kijken naar de prijs en ik ben geneigd om iemand te zoeken in Rotterdam, die ik live kan zien. Nu ben ik er helemaal aan gewend, maar ik dacht altijd: Nee skype, nee hoor, ik wil liever samen koffie drinken. Dat zijn wel 2 dingen waar ik op let. Bij jou denk ik dan : hmm Doetinchem, skype, is er nog iemand in de buurt die goedkoper is?

Kijk maar waar ik nu sta. Sinds 2010 werken we al samen aan mijn bedrijf.

Dat blijft altijd gewoon een leuk verhaal, want ik ben bij jou gekomen voor LinkedIn, toen had ik net mijn website zelf gemaakt, precies zoals een starter dat doet, echt enorm focussen op die website, verder niks verdienen. Daar heb ik toen een heel gedoe van gemaakt en toen dacht ik van oh, ik moet ook nog iets met LinkedIn doen, ik weet niet hoe dat werkt. Toen ben ik gaan googelen, op de expertise “LinkedIn” en toen kwam ik bij jou terecht.

Toen hebben wij in de kerstvakantie bij jou aan de keukentafel in Doetinchem. Jij hebt mij toen verteld dat ik in ieder geval een profiel aan moest maken, want ik dacht ik ga niet al die boeken doorworstelen, ik ga liever naar iemand toe voor persoonlijke hulp.

Zo is het eigenlijk begonnen en ik weet nog dat ik toen ook zei : “Wat vindt je dan van mijn website?”. Ja, Ja wel oké zei jij. En toen dacht ik bij mezelf, hier heb ik dan maanden aan gewerkt. Ja, dan voel je je wel even stom ja. Toen kwam jij met een aantal tips, waarmee we direct aan de slag zijn gegaan.

Ik had een heel breed aanbod van diensten, ik kon alles voor iedereen. Jij zei toen weer, ja dat is juist niet zo slim, want als jij zegt alles voor iedereen, dan komt er juist niemand, zo werkt dat niet. Ik was het toen ook even niet met jou eens, omdat ik daar net aan gewerkt had, ik dacht ik heb het helemaal uitgevonden.

Ik vond het toen eng om een doelgroep te kiezen. Jij begreep dat gelukkig wel, je zei dat ik natuurlijk bang was dat ik geen klanten zou krijgen. Uiteindelijk hebben we de afgelopen dagen juist jouw plan gevolgd en steeds verder mijn doelgroep verkleind.

Nu denk ik ook bij mezelf ja dat was ook wel logisch, je kan niet in een keer je doelgroep kiezen. Dat zie ik ook terug bij anderen, het duurt even voordat het kwartje valt. Door te doen wat jij me toen hebt verteld, ben ik erin gaan geloven.

Dat is dus het resultaat, ik ben professioneler gaan werken. Het grootste verschil is dat je start vanuit jezelf, van wat vind ik belangrijk en wat ga ik aanbieden. De grootste switch zit wel in dat je jezelf afvraagt: voor wie doe ik dit nou eigenlijk en wat willen ze? Dat moet wel iets zijn waar je zelf plezier in hebt.
Daar ben ik ook wel heel blij mee en trots op.

In het eerste jaar begon ik met €13.000 omzet en vorig jaar €50.000, dat vind ik wel heel stoer.

Door de marketing wordt het normaal gevonden dat iedereen steeds meer wil, terwijl jij me vertelde dat je moet bepalen wat je bereiken wil en wanneer het goed is. En heel soms denk je van ja ,misschien kan ik dan toch nog wel meer verdienen. Maar daarna kom ik tot de conclusie dat het gewoon goed is. Ik zou echt heel blij zijn als ik tot die €70.000 kan groeien en dan hoef ik ook niet meer, dan is het goed.

Soms kom je verleidelijke dingen tegen, zoals groepsprogramma’s , en dan denk ik van oh , dan kan ik nog meer verdienen. Ik wil eigenlijk zoveel mogelijk vrije tijd én €70.000 verdienen, dat is mijn uitdaging. En hoe ik ze dan ga verdienen moet zijn op een manier die ik leuk vind. Ik wil er niet snel vanaf of op een lelijke manier geld verdienen. Als ik mijn doel bereik, is het goed. Dat vind ik wel een goede tip.
Ik ben heel blij met de live-momenten die er zijn, die je hebt ingelast om 4 dagdelen samen te werken. Dat is ook genoeg, maar ik vind het wel heel leuk.

Ik zou de een op een aanbevelen aan anderen, omdat het echt resultaat oplevert, in omzet maar ook in visie, de manier van kijken naar ondernemerschap. Zeker voor therapeuten is het handig, omdat die vaak een beetje aan het kneuteren zijn.

Ze doen dan vaak een opleiding, zijn dan nog in dienst ergens en gaan dan ook nog een avond in de week voor henzelf werken. Voor veel mensen is het dus best eng om die stap te zetten en een eigen praktijk te beginnen. Ik zeg ook wel eens tegen collega’s dat ik de inhoud van mijn vak heel belangrijk vind, maar ik ben niet opgeleid als ondernemer .

Ik vind het wel heel erg leuk, maar ik zie ook wel dat daarin expertise bij anderen te halen is omdat ik daarin geen opleiding heb. Dus ik zeg ook tegen mensen dat ik me laat coachen op ondernemerschap en dat levert mij op dat ik een steeds beter ondernemer word.

Het wordt steeds leuker om te ondernemen. Dat heeft ook te maken dat ik daarin aan het groeien ben , anders zou ik absoluut een type zijn wat daarin gaat struggelen. Ik vind het belangrijk dat men zich realiseert dat ook al je een heel goede therapeut bent, je nog niet een goede ondernemer bent. Hierin kunnen andere mensen je helpen.
Ik vind het ook echt suf als mensen zich daar niet in laten helpen.

Een collega die nu bezig is met zin eigen website vertelde mij dat hij heel jaloers was om mijn site, dat deze er zeer professioneel uitzag. Dat vind ik zelf ook wel, ik vind dat ik goed ben gegroeid de afgelopen tijd. Ik heb nog 3 to-do-lijsten die mijn praktijk nog beter kunnen maken. Maar vanaf de €13.000 omzet tot nu denk ik wel dat ik een aantal dingen goed heb gedaan en ook goed mijn best heb gedaan. Er zit nog veel meer in.

Ik zou jou als zeer enthousiast beschrijven, daar sta je ook om bekend. Erg gedreven, je ziet overal mogelijkheden, dat is heel leuk. Jouw enthousiasme is heel aanstekelijk. Soms kan dat heel veel zijn, en dan moet je jezelf een beetje inbinden, denk ik over mijzelf. Maar het enthousiasme vind ik heel gaaf. Jouw enthousiasme is heel persoonlijk voor mij, je voelt je erg betrokken tot mijn werk, je voelt ook met me mee als ik blij ben, maar zoekt ook met mij naar oplossingen als iets niet lukt.

Je hebt heel veel oprechte aandacht. Verder heb je natuurlijk de juiste expertise, daar wordt je natuurlijk ook voor ingehuurd, maar je maakt het wel waar. Dat maakt jou jou en daarom werk ik graag met je.

Het lastigste moment in de coaching is het moment dat het zoveel werk wordt. Dat je wat anders moet gaan doen, de enge kantelpunten. Ik ben wel zo;n iemand die het liefst thuis een beetje kneutert in de hoop dat het allemaal we goed komt. Maar de lastigste momenten zijn toch wel de momenten waarop het veel wordt.

Bij het ondernemen zitten soms acties waarbij heel veel werk zit. Een programma is inhoudelijk veel werk, maar er komen ook nog andere dingen bij kijken waarmee je rekening moet houden. Ondertussen moet je ook nog klanten ontmoeten, want dat zijn je inkomsten. Ik vind het dan dus wel veel

Deze momenten overwin je door het werk te verdelen en door tevreden zijn met wat je hebt bereikt. Zo geef je aan wat je wil en wat je op dit moment kan. Je kijkt dus naar wat je hebt gedaan, waar je wil uitkomen, maar je zorgt ervoor dat je tempo een beetje mild is.

Voor mensen die twijfelen om jou te huren heb ik een tip, laat je niet tegenhouden door de kosten. Je moet vertrouwen hebben in iets dat je heel graag wil, dat wil niet zeggen dat het dan ook altijd lukt, maar wel dat je op weg daar naartoe, altijd bruikbare dingen genereert. Misschien moet het programma wel aan alle kanten moeten bijgesteld, maar het hebben van een programma, daar heb ik wel vertrouwen in.

Mij heeft het opgeleverd dat ik kan zeggen dat je moet focussen op dingen, en dan komt het wel goed. Ik heb zelf de neiging om te denken dat iets helemaal af moet, en dan komt het goed. Nou dat werkt niet, dat snap ik inmiddels. Maar die focus geeft mij wel vertrouwen dat het daar dan ergens goed komt.

Mensen denken vaak het kost veel geld, ik weet niet of ik dat wel verdien, maar draai het nou eens om. Ik denk dat je het niet gaat verdienen als je het er nu niet voor over hebt. De juiste manier van geld genereren is in dit geval investeren in je eigen ondernemerschap. Dat zeg ik tegen de mensen om mij heen en soms raak ik er ook geïrriteerd door.

Ik vind het heel leuk om door jou gecoacht te worden in mijn ondernemerschap. ik ben er echt heel blij mee. Ik zei nog tegen een collega, ik was nooit zover gekomen als ik niet met Erno had gewerkt, dat weet ik zeker. Ik had het niet op deze manier gedaan.

Jij hebt mij veel kennis gegeven. Soms bied je de kennis, soms de betrokkenheid en soms ben je de stok achter de deur, maar in mijn eentje had het niet gewerkt.

Ik heb veel verandering gemerkt bij mezelf sinds dat ik jouw keuken instapte, ja dat kan ik me nog goed herinneren. Je hebt mijn website toen niet afgebrand, alleen wat tips gegeven, je was heel nuchter. In ons eerste uur samen zocht ik eigenlijke voor alle mankementen in mijn site een excuus, maar daarna dacht ik bij mezelf, hij zal het niet voor niets zeggen allemaal.

En nu hoor ik mezelf tegen andere mensen zeggen: focus !

Josephine Bots van praktijk010.nl

Loop jij vast en wil je nu vooruit?

Neem dan nu contact met mij op zodat we het plan voor een grotere rol voor jou kunnen opzetten:

Naam (noodzakelijk)

E-mail (noodzakelijk)

Telefoonnummer (noodzakelijk)

Weblog/website (noodzakelijk)

Wat wil jij graag anders zien in jouw bedrijf de komende 12 maanden en daarna?

 

Nadat ik jouw gegevens heb ontvangen bekijk ik je website. We maken dan een afspraak voor een telefonisch gesprek.

We gebruiken methodes en systemen om jouw bedrijf te laten groeien. Tijd voor jouw bedrijf en jullie gezin zonder de stress. Er is ook een oplossing voor het probleem van jouw bedrijf. Ik weet het zeker.

Tijdens het telefonische gesprek kijken we samen wat er nodig is om de situatie voor jouw bedrijf te veranderen, of ik jou daarbij kan helpen en op welke manier.