Met verhalen klanten de liefde verklaren – Debbie Bernasco

Door Erno Hannink | Podcast

okt 16

In deze aflevering het interview met ondernemer en Nederlands meest invloedrijke vrouw op gebied van contentmarketing Debbie Bernasco.

Debbie Bernasco verhalen liefde

Shownotes

Vanuit haar overtuiging dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden zolang je er maar in gelooft, helpt Debbie onder haar eigen naam ondernemers hun bedrijf verder uit te bouwen. Al vijftien jaar lang aan de weg timmerend is zij daar zelf het beste voorbeeld van.

Debbie bouwde vier succesvolle bedrijven op. Twee daarvan verkocht ze inmiddels. Vanuit die achtergrond brengt Debbie energiek haar ervaring over en heeft ze direct door waar de grootste kansen voor collega-ondernemers liggen.

Centraal in haar hulp aan zelfstandige ondernemers staat de LOVEBRAND- methode. Een door haar zelf bedacht concept waarmee ze één van haar nachtmerries voorgoed om zeep hielp: koude acquisitie.

Vanaf het moment dat Debbie zich opstelde als LOVEBRAND – een merk dat inspireert, verbindt, een goed verhaal heeft, van betekenis is en dat vertaalt naar aantrekkelijke content – benaderende klanten namelijk haar, in plaats van andersom. Die kracht brengt ze middels persoonlijke coaching en een online-programma succesvol over op anderen. Alles wat zij zelf heeft geleerd tijdens haar ondernemerschap brengt ze gepassioneerd over.

Je kunt Debbie  bereiken via haar website iloveyourbrand.nl.

Dit zijn een aantal quotes uit ons gesprek:

  • Ik help ondernemers, bedrijven en merken onderscheidend te positioneren zodat klanten voor hun kiezen.
  • Ik zou niet voor 1 branche willen werken in vind het een uitdaging om de problemen te vinden en naar behoeftes te zoeken. Ik wil elke dag uitdaging.
  • Ik vind het erg belangrijk dat je doet wat je gelukkig maakt, zo werk je met plezier en sta je elke dag met een goed gevoel op.
  • Als je ervoor zorgt dat je een relatie met de klant krijgt, dan zul je zien dat je samen veel meer bereikt.
  • Zorg dat je klant je met je verbonden voelt, maak jezelf loveable.
  • Doe echt waar je gelukkig van wordt, ga ervoor, geen belemmeringen, gewoon doen !

Personen die Debbie noemde in het gesprek:

  • Celine Custer

 

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.