Vandaag is stiekem toch bijzonder

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 07

Ha, vandaag is een gewone dag. Net zo gewoon als gisteren en waarschijnlijk net zo gewoon als morgen.

Tenminste als je niet oplet. Doorgaat zonder na te denken. Zonder aandacht voor anderen. Zonder een compliment, een aardig woord, een kus….

Vandaag is het bij ons thuis namelijk een bijzondere dag. We zijn twaalfeneenhalfjaar geleden getrouwd.
Het was een bijzondere dag. Een dag die nog maar door een ding kon worden ingehaald, zei ik toen.
En ik had gelijk de geboorte van onze kinderen vond ik toch nog mooier dan onze huwelijksdag.

We vieren het in kleine kring. Vooral mijn eigenwijsheid om een half jaar geleden te starten als zelfstandige maken ons alert op de kosten. Bewuste keuzes. Zondag dus gezellig samen zijn met onze ouders en broer en zus met gezin.

Onze hartediefjes:

Het is erg leuk om te zien dat anderen het ook niet vergeten zijn. De eerste kaarten kwamen gisteren. De cadeautjes vanochtend van onze kinderen. Een een cadeautje van onze vrienden door de brievenbus (een boekje: Het Huwelijk? Niets dan voordelen; ernstige en minder ernstige uitspraken over het huwelijk.) Dank jullie wel!

Gisteren vond ik vandaag nog heel gewoon. Vandaag vind ik vandaag stiekem toch bijzonder.
Veel plezier!

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed