Vandaag is stiekem toch bijzonder

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 07

Ha, vandaag is een gewone dag. Net zo gewoon als gisteren en waarschijnlijk net zo gewoon als morgen.

Tenminste als je niet oplet. Doorgaat zonder na te denken. Zonder aandacht voor anderen. Zonder een compliment, een aardig woord, een kus….

Vandaag is het bij ons thuis namelijk een bijzondere dag. We zijn twaalfeneenhalfjaar geleden getrouwd.
Het was een bijzondere dag. Een dag die nog maar door een ding kon worden ingehaald, zei ik toen.
En ik had gelijk de geboorte van onze kinderen vond ik toch nog mooier dan onze huwelijksdag.

We vieren het in kleine kring. Vooral mijn eigenwijsheid om een half jaar geleden te starten als zelfstandige maken ons alert op de kosten. Bewuste keuzes. Zondag dus gezellig samen zijn met onze ouders en broer en zus met gezin.

Onze hartediefjes:

Het is erg leuk om te zien dat anderen het ook niet vergeten zijn. De eerste kaarten kwamen gisteren. De cadeautjes vanochtend van onze kinderen. Een een cadeautje van onze vrienden door de brievenbus (een boekje: Het Huwelijk? Niets dan voordelen; ernstige en minder ernstige uitspraken over het huwelijk.) Dank jullie wel!

Gisteren vond ik vandaag nog heel gewoon. Vandaag vind ik vandaag stiekem toch bijzonder.
Veel plezier!

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed