Niet teveel denken, Gewoon doen – Veronique Prins

Door Erno Hannink | Podcast

feb 02

In deze aflevering het interview met ondernemerscoach Veronique.

Ze is echt van de actie. Voor zichzelf en voor haar klanten. Met haar bedrijf verdient ze een mooie omzet van ruim 6 cijfers en dit doet ze allemaal in haar eentje. Voor 2016 heeft ze een groei van 30% voor ogen.

Luister het gesprek voor de cijfers die ze deelt in dit gesprek.

Veronique Prins - doen

Shownotes

Veronique is ondernemerscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten. Ze heeft binnen 3 jaar een  succesvolle praktijk opgebouwd. Ze is no-nonse, direct, houdt van duidelijk zijn en actie.  Zij leert jou om geld te verdienen met dat wat je het liefste doet. En is daarbij soms liefdevol confronteren. Je bent gewaarschuwd

Je kunt haar bereiken via:
Twitter
LinkedIn
Facebook

Youtube

En haar website http://jezaakvoorelkaar.nl/

 

Dit zijn een aantal quotes die ik opvallend vond uit het gesprek:

  • Ik ben een ondernemerscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten. Ik leer mensen die heel goed zijn in hun vak om ook goed te worden in ondernemen zodat ze ook daadwerkelijk geld kunnen verdienen met wat ze het liefste doen.
  • In mijn doelgroep zijn er hier heel veel van. Deze mensen hebben liefde voor hun vak, hebben een goede opleiding gehad maar van enige ondernemerskennis is vaak geen sprake en als je geld wilt verdienen is dat wel handig. Veel opleidingen leren je dit niet.
  • In het eerste traject, bij binnenkomst weten klanten nog niks over ondernemerschap. In eerste instantie leer ik ze hoe ze een praktijk opzetten. Hoe ga je om met klanten en hoe vorm je je doelgroep. Hoe definieer je je producten en hoe stel je doelen op. Dit is voor mij het begin. Dit duurt tussen de 4 en 6 maanden.
  • Na een half jaar of een jaar komen ze terug, want ze willen meer. Het gaat goed maar ze willen uitbreiden. Als ondernemer groei je en hiervoor heb je nieuwe kennis nodig. De 2e stap is dan om mijn klant naar de 2500 tot 5000 omzet per maand te helpen. Als laatste leer ik zo om financieel afhankelijk te worden, het langste traject.
  • Mijn belangrijkste product is een dienst, namelijk mensen leren hoe ze structuur in hun bedrijf kunnen aanbrengen. Ik probeer mensen ook altijd simpel te laten denken.
  • Denk niet te lang na, doe het gewoon !

Personen die Veronique noemde in het gesprek:

Abonneer

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer coaches deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.