Nieuwe Facebook Timeline voor zakelijke pagina’s – wat moet je weten

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

mrt 12

Facebook introduceerde de nieuwe Facebook Timeline voor onze persoonlijke profielen eind 2011. Het zou alleen kwestie van tijd zijn dat dit ook werd doorgevoerd op Facebook pagina’s.

Donderdag 29 februari was het dan zo ver. Timeline was beschikbaar voor bedrijfspagina’s op Facebook.

In tegenstelling tot persoonlijke profielen wordt het veel sneller voor iedereen ingevoerd. Nu heb je tot vrijdag 30 maart om jouw pagina te optimaliseren voor Timeline. Dan worden alle pagina’s automatisch omgezet naar Timeline.

Nieuwe Facebook Timeline voor je zakelijke pagina

Wil jij weten hoe je de vernieuwde Facebook pagina kunt gebruiken om fans aan te trekken?

Volg het gratis webinar

Veranderingen

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien is de opmaak voor zakelijke Facebook pagina’s totaal veranderd. Wacht, er is nog meer.

Facebook heeft je nieuwe mogelijkheden gegeven met deze nieuwe opmaak. Maar Facebook heeft ook een aantal opties verwijderd met Timeline.

Een van de opties die ik het afgelopen jaar heb lopen promoten is de welkom tab. “Zorg dat nieuwe bezoekers landen op de welkom tab. Dit verdubbelt de kans dat mensen op ‘Vind ik leuk’ klikken.”

Het landen op de welkom tab is verwijderd. Bezoekers die nog geen fan zijn van je pagina zullen niet langer landen op de welkom tab.

Een andere optie, de banner aan de zijkant, ook verwijderd. Natuurlijk hebben we daarvoor de mooie cover foto gekregen, maar hier ben je beperkt wat je er mee mag doen, vooral wat betreft promoties.

Gratis webinar

Eerst had ik bedacht een betaald webinar te organiseren voor de nieuwe Facebook Timeline. Ik heb er zelfs al promotie voor gemaakt voor een deel van mijn lijst en al verkocht.

Toen bedacht ik me.

Wat is mijn doel is voor 2012? Groei.
Ik wil zo veel mogelijk zelfstandige professionals helpen bij het aantrekken van klanten via internet.

Vandaar een volledig gratis webinar over de wijzigingen voor de zakelijke Facebook pagina. Alles wat je moet weten zodat jij meer fans kunt aantrekken met de nieuwe Timeline opmaak.

Registreer nu voor het gratis webinar op 22 maart 14:00u.

Het internationale webinar geef ik in het Engels.

Een beetje hulp

Ik wil heel graag 1.000 zelfstandigen helpen met dit webinar.
Jij kunt me hierbij helpen door dit gratis webinar te delen met ondernemers zoals jij.
Al deel je het alleen maar op Facebook of Twitter met deze links.

Share on Twitter
Share on Facebook

Dank je wel voor je hulp.

Vergeet niet zelf te registreren 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.