Nieuwe uitdaging – managing director (a.i.) Blogads.nl

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 02

De twee oprichters van Blogads.nl, Marco Derksen en Jeroen Bertrams, hebben naast Blogads.nl een aantal andere activiteiten. Aan de andere kant nemen het aantal activiteiten binnen Blogads.nl alleen maar toe, mede door een aantal geslaagde campagnes.

blogads.jpg

Naast Marco en Jeroen is ook Polle de Maagt er bij betrokken en per 1 maart ik dus ook. Als freelancer zal ik de functie ‘managing director’ voor 20 uur per week vervullen (het beestje moest een naam hebben).

Een aantal van de werkzaamheden die ik mag vervullen zijn:

  • Het algemeen management van Blogads.nl
  • Het opzetten en begeleiden van campagnes, waaronder valt:
    • Benaderen, contact houden en onderhandelen met bloggers die (eventueel) meewerken aan campagnes van Blogads.nl
    • Contact onderhouden met adverteerders
    • Rapporteren aan adverteerders

We gaan het voor ten minste 3 maanden samen proberen.
Wow, ik heb er zin in!

Via het blog op Blogads.nl kun je de recente ontwikkelingen volgen.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed