Nieuwe uitdaging – managing director (a.i.) Blogads.nl

Door Erno Hannink | Persoonlijk

mrt 02

De twee oprichters van Blogads.nl, Marco Derksen en Jeroen Bertrams, hebben naast Blogads.nl een aantal andere activiteiten. Aan de andere kant nemen het aantal activiteiten binnen Blogads.nl alleen maar toe, mede door een aantal geslaagde campagnes.

blogads.jpg

Naast Marco en Jeroen is ook Polle de Maagt er bij betrokken en per 1 maart ik dus ook. Als freelancer zal ik de functie ‘managing director’ voor 20 uur per week vervullen (het beestje moest een naam hebben).

Een aantal van de werkzaamheden die ik mag vervullen zijn:

  • Het algemeen management van Blogads.nl
  • Het opzetten en begeleiden van campagnes, waaronder valt:
    • Benaderen, contact houden en onderhandelen met bloggers die (eventueel) meewerken aan campagnes van Blogads.nl
    • Contact onderhouden met adverteerders
    • Rapporteren aan adverteerders

We gaan het voor ten minste 3 maanden samen proberen.
Wow, ik heb er zin in!

Via het blog op Blogads.nl kun je de recente ontwikkelingen volgen.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed