De ondernemer in je ontwaakt in een crisis

Door Erno Hannink | Keuzes

apr 15
de-ondernemer-in-je-ontwaakt-in-een-crisis

Dit is het moment waar je al tijden op hebt gewacht.
Er is ruimte in je agenda. Er is ruimte bij je team. Je hebt meerdere ideeën voor nieuwe producten voor je bedrijf. De omzet van je bedrijf is door de crisis in elkaar geklapt. Er moet iets gebeuren.

De creativiteit van de ondernemer in jou is ontwaakt.
Je voelt de energie die al een tijdje ontbrak.

Dit is hét moment om samen met je team nieuwe producten te ontwikkelen waarmee je:

  • Klanten helpt.
  • Een bijdrage levert aan de maatschappij.
  • Op korte termijn omzet toevoegt aan je bedrijf.

Je krijgt bonuspunten wanneer het product dat je ontwikkelt na de crisis nog steeds een waardevolle toevoeging voor je bedrijf is.

Wat is het product dat je nu gaat ontwikkelen?

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.