De ondernemer in je ontwaakt in een crisis

Door Erno Hannink | Keuzes

apr 15
de-ondernemer-in-je-ontwaakt-in-een-crisis

Dit is het moment waar je al tijden op hebt gewacht.
Er is ruimte in je agenda. Er is ruimte bij je team. Je hebt meerdere ideeën voor nieuwe producten voor je bedrijf. De omzet van je bedrijf is door de crisis in elkaar geklapt. Er moet iets gebeuren.

De creativiteit van de ondernemer in jou is ontwaakt.
Je voelt de energie die al een tijdje ontbrak.

Dit is hét moment om samen met je team nieuwe producten te ontwikkelen waarmee je:

  • Klanten helpt.
  • Een bijdrage levert aan de maatschappij.
  • Op korte termijn omzet toevoegt aan je bedrijf.

Je krijgt bonuspunten wanneer het product dat je ontwikkelt na de crisis nog steeds een waardevolle toevoeging voor je bedrijf is.

Wat is het product dat je nu gaat ontwikkelen?

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.