De ondernemer in je ontwaakt in een crisis

Door Erno Hannink | Keuzes

apr 15
de-ondernemer-in-je-ontwaakt-in-een-crisis

Dit is het moment waar je al tijden op hebt gewacht.
Er is ruimte in je agenda. Er is ruimte bij je team. Je hebt meerdere ideeën voor nieuwe producten voor je bedrijf. De omzet van je bedrijf is door de crisis in elkaar geklapt. Er moet iets gebeuren.

De creativiteit van de ondernemer in jou is ontwaakt.
Je voelt de energie die al een tijdje ontbrak.

Dit is hét moment om samen met je team nieuwe producten te ontwikkelen waarmee je:

  • Klanten helpt.
  • Een bijdrage levert aan de maatschappij.
  • Op korte termijn omzet toevoegt aan je bedrijf.

Je krijgt bonuspunten wanneer het product dat je ontwikkelt na de crisis nog steeds een waardevolle toevoeging voor je bedrijf is.

Wat is het product dat je nu gaat ontwikkelen?

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.