Online aandacht krijgen van de klant van vandaag en morgen

Door Erno Hannink | Presentaties

jan 25

B’oost event Papendal Arnhem voor ondernemers 14 februari 2008Valentijnsdag, 14 februari 2008, heb jij als ondernemer zeker iets te doen. Je komt dan naar Arnhem, Papendal en ontmoet andere ondernemers, leer van bekende en minder bekende sprekers over innovatieve mogelijkheden. Het grootste business & innovation event van het Oost Nederland, B’oost.

In een vorige artikel Boost – Business en Innovation event Oost Nederland kondigde ik dit evenement al aan. Vooral ook de gelegenheid om zelf ook te spreken. De termijn op de sprekers te stemmen is voorbij. Vandaag ontving Jacqueline en ik bericht dat wij dus de ruimte hebben gekregen om ook te spreken.

De presentatie gaat er naar verwachting als volgt uit zien:
Jacqueline zal de presentatie starten om te laten zien waar de klant van vandaag en morgen te vinden is. Aansluitend zal ik laten zien hoe je dan deze klant aan je kunt binden. Hoe kun je als MKB bedrijf internet toepassen om meer klanten te krijgen.

Ben je benieuwd en pas je in de doelgroep, Ondernemende mensen uit Oost Nederland. Personen die direct beslissingen kunnen nemen. Ondernemers met ideeën. Mensen met een mening. Meld je aan en kom dan 14 februari naar Papendal.

We zien elkaar dan.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 5-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij zelfzuchtige beslissingen voor meer vrijheid zodat ze door het groeiplafond breken zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Erno is auteur van 8 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno

Comments are closed