Online Resultaat Case Study 16 – Petra Fehring van Academie Virtueel Professionals

Door Erno Hannink | Content Marketing Case Studies

mrt 27

In deze video een analyse van Petra Fehring van de Academie voor Virtueel Professionals. Wat doet zij goed en wat kan nog beter. Waar kan zij optimaliseren voor meer resultaat.

Petra heeft heel slim een academie opgezet voor mensen die een virtueel professional willen worden. Door de nieuwe titel tilt ze ook de titel Virtueel Assistent naar een nieuw niveau.

Op haar site werkt ze met 3 doelklanten, de persoon die virtueel professional wil worden, de virtueel professional die zich wil aansluiten en de ondernemer die virtueel professionals wil inzetten.

Voor het opleiden van de virtueel professionals gebruikt ze haar programma virtueelsucces.nl
Verder heeft ze een community voor virtueel professionals. Als ondernemer kun je alleen bij de profielen nadat je bent aangemeld.

Links die ik noem in mijn Case Study:

Website Academie voor Virtueel Professionals
De Som7 methode
Programma Virtueel Succes

Pagina van de Academie voor Virtueel Professionals op Facebook
Kanaal op Youtube
Volg Petra Fehring op Twitter
Verbind met Petra op LinkedIn

Boeken van Petra op Managementboek.nl

Serie van 3 afleveringen met Petra in de Erno Hannink Show
Hoe maakt een VA jou online zichtbaar?
De SOM 7 Methode voor beter werk
Hoe kies je de juiste VA voor jouw bedrijf?

Gebruik de elementen die ik noem in de video om één punt te verbeteren in jouw online resultaat de komende week. Of…
Wil jij een analyse van hoe jij online meer resultaat boekt voor jouw bedrijf – http://onlineresultaatanalyse.nl – de analyse van jouw online resultaat.

Bewaren

Bewaren

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.