Online Resultaat Case Study 16 – Petra Fehring van Academie Virtueel Professionals

Door Erno Hannink | Content Marketing Case Studies

mrt 27

In deze video een analyse van Petra Fehring van de Academie voor Virtueel Professionals. Wat doet zij goed en wat kan nog beter. Waar kan zij optimaliseren voor meer resultaat.

Petra heeft heel slim een academie opgezet voor mensen die een virtueel professional willen worden. Door de nieuwe titel tilt ze ook de titel Virtueel Assistent naar een nieuw niveau.

Op haar site werkt ze met 3 doelklanten, de persoon die virtueel professional wil worden, de virtueel professional die zich wil aansluiten en de ondernemer die virtueel professionals wil inzetten.

Voor het opleiden van de virtueel professionals gebruikt ze haar programma virtueelsucces.nl
Verder heeft ze een community voor virtueel professionals. Als ondernemer kun je alleen bij de profielen nadat je bent aangemeld.

Links die ik noem in mijn Case Study:

Website Academie voor Virtueel Professionals
De Som7 methode
Programma Virtueel Succes

Pagina van de Academie voor Virtueel Professionals op Facebook
Kanaal op Youtube
Volg Petra Fehring op Twitter
Verbind met Petra op LinkedIn

Boeken van Petra op Managementboek.nl

Serie van 3 afleveringen met Petra in de Erno Hannink Show
Hoe maakt een VA jou online zichtbaar?
De SOM 7 Methode voor beter werk
Hoe kies je de juiste VA voor jouw bedrijf?

Gebruik de elementen die ik noem in de video om één punt te verbeteren in jouw online resultaat de komende week. Of…
Wil jij een analyse van hoe jij online meer resultaat boekt voor jouw bedrijf – http://onlineresultaatanalyse.nl – de analyse van jouw online resultaat.

Bewaren

Bewaren

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.