Online sociale netwerken – een overzicht door jou

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

feb 26

Op enthousiasmeren.nl gaf ik al aan hoe belangrijk online netwerken en de communicatie op je blog voor jullie bedrijf is.

Online netwerken of Social Networks
Dit is hoe ik er mee werk en waar het voor mij al erg leuke verbindingen en communicaties heeft opgeleverd:

Ben je eenmaal verbonden dan heb je het potentieel van nieuwe contacten uitgebreid met de verbindingen van deze nieuwe verbinding naar jou. De kans dat hier mensen tussen zitten waar je samen iets me kunt bereiken wordt alleen maar groter. Het online netwerk zorgt voor vele warme contacten.


Marieke en Yvette had ik eerder al eens beloofd dat ik een overzicht zou maken van verschillende online netwerken. Het leek me leuk om net als de NL Z-list (een overzicht van de beste Nederlandse blogs) en de European Z-list (an overview of the best European blogs) ook een vergelijkbaar overzicht voor online netwerken te maken.

Dus gebruik dit overzicht als startpunt in het opbouwen van een sociaal netwerk op internet. Bouw het off-line uit.
Een online contact is de basis voor het noodzakelijke offline contact.

Ken je zelf nog andere online netwerken voeg ze toe en stem op je favorieten.

plex8104


Wil je je naar aanleiding van dit artikel online met mij verbinden dan kan dat op vele verschillende manieren. Kijk maar eens tussen de netwerken op mijn site. Beginnen kun je altijd op Hyves, LinkedIn en Xing. Wie weet vind je nog interessante contacten in mijn netwerk. Of neem gewoon eens contact met mij op, dat kan altijd :o) .

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed