Online sociale netwerken – een overzicht door jou

Door Erno Hannink | d. Narrow Networking

feb 26

Op enthousiasmeren.nl gaf ik al aan hoe belangrijk online netwerken en de communicatie op je blog voor jullie bedrijf is.

Online netwerken of Social Networks
Dit is hoe ik er mee werk en waar het voor mij al erg leuke verbindingen en communicaties heeft opgeleverd:

Ben je eenmaal verbonden dan heb je het potentieel van nieuwe contacten uitgebreid met de verbindingen van deze nieuwe verbinding naar jou. De kans dat hier mensen tussen zitten waar je samen iets me kunt bereiken wordt alleen maar groter. Het online netwerk zorgt voor vele warme contacten.


Marieke en Yvette had ik eerder al eens beloofd dat ik een overzicht zou maken van verschillende online netwerken. Het leek me leuk om net als de NL Z-list (een overzicht van de beste Nederlandse blogs) en de European Z-list (an overview of the best European blogs) ook een vergelijkbaar overzicht voor online netwerken te maken.

Dus gebruik dit overzicht als startpunt in het opbouwen van een sociaal netwerk op internet. Bouw het off-line uit.
Een online contact is de basis voor het noodzakelijke offline contact.

Ken je zelf nog andere online netwerken voeg ze toe en stem op je favorieten.

plex8104


Wil je je naar aanleiding van dit artikel online met mij verbinden dan kan dat op vele verschillende manieren. Kijk maar eens tussen de netwerken op mijn site. Beginnen kun je altijd op Hyves, LinkedIn en Xing. Wie weet vind je nog interessante contacten in mijn netwerk. Of neem gewoon eens contact met mij op, dat kan altijd :o) .

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed