Ontdek op de Academy wat je met lifehacking kunt

Door Erno Hannink | 01 - Aandacht voor jezelf

okt 18

Lifehacking Academy is een speciaal evenement dat het midden houdt tussen een bijzondere netwerkborrel, een congres en een creatieve speeltuin. Of je nu wel of geen kennis hebt van Web 2.0 internet, iedereen is welkom op de eerste Lifehacking Academy op dinsdag 13 november in Groningen. Als je dan verhinderd bent of Groningen te ver voor jou is, op 11 december 2007 is de Lifehacking Academy in Arnhem.

Tijdens de Lifehacking Academy leer je hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt en overzicht houdt. Deze dag ontdek je de voordelen die Lifehacking in je leven kan hebben. Je krijgt handvatten aangeboden om slimmer en vrijer te bewegen in de moderne informatie- en netwerksamenleving.

In tegenstelling tot traditionele congressen is deze dag – net als op het web – gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. Juist in zo’n omgeving wordt je je bewust van de vele mogelijkheden en leer je die direct op jouw manier in te zetten en toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.

Het programma is interessant en vol:

  1. Marcel Kuhlmann – Schitterend Organiseren
  2. Natasha Cloutier – Podcast je verhaal
  3. Taco Oosterkamp – Een lege inbox en een helder hoofd
  4. Sanne Roemen – Online samenwerken met “social software”
  5. Lykle de Vries – WEB 2.0, hoe we anders leren communiceren
  6. Ronald Meinders – Informatiestress
  7. Martijn Aslander – De kunst van het netwerken
  8. Justien Marseille – De nieuwste ontwikkelingen
  9. Erno Hannink – Personal Branding op het internet
  10. Wilma Vervoort – Groepsdynamiek en efficiënt beslissen

Op 13 november begint Lifehacking Academy om 10 uur (inloop 9:45u). Aan het einde van de dag, vanaf ongeveer vijf uur kun je napraten, een borrel drinken en creatieve ideeën opdoen. Het evenement vindt plaats in de Images bioscoop in de Poelestraat te Groningen. Deze locatie is op loopafstand van het NS station en er is voldoende parkeergelegenheid in het centrum.

Voor 299 euro, exclusief BTW, kun je een hele dag aan Lifehacking Academy participeren. Aanmelden op de Lifehacking Academy site.

Zie ik je in Groningen of Arnhem?

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed