Org 2.0 – 6 gratis dingen die je kunt doen…nu

Door Erno Hannink | Presentaties

dec 23

Een Nederlandse presentatie van Seth Godin’s Org 2.0 de gratis 1 pagina PDF over de zes dingen die je nu kunt doen om mee te doen met de wondere Web 2.0 wereld. Kijk op enthousiasmeren.nl voor meer achtergrond over deze presentatie.Dezelfde presentatie in het Engels:

A presentation from Seth Godin’s Org 2.0 free one-page PDF on the six thingsthat you can do at this moment on the Web 2.0 world.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.