Plaats je business blog op ondernemerslog.nl

Door Erno Hannink | WordPress blog

mei 17

Een van de sprekers voor de 4de Business Blog Meeting is Karlijn van Basten Batenburg – ondernemerslog. Ondernemerslog is een overzicht van alle logs van alle ondernemers bij elkaar.

Update: Ondernemerslog bestaat niet meer sinds 2011

Ondernemerslog

ondernemerslog-home.jpg

Bij de aanmelding moet je wel wat gegevens achterlaten:
ondernemerslog-aanmelden.jpg

Maar daar krijg je dan ook wat voor. Andere bedrijven kunnen snel zoeken via de rubrieken (branches). Verder zie je ook de laatste artikelen in het centrale scherm. Handig om bij te blijven in de business blogs. Wil je de bedenker van dit overzicht ontmoeten kom dan naar de 4de Business Blog Meeting.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed