Plaats je business blog op ondernemerslog.nl

Door Erno Hannink | WordPress blog

mei 17

Een van de sprekers voor de 4de Business Blog Meeting is Karlijn van Basten Batenburg – ondernemerslog. Ondernemerslog is een overzicht van alle logs van alle ondernemers bij elkaar.

Update: Ondernemerslog bestaat niet meer sinds 2011

Ondernemerslog

ondernemerslog-home.jpg

Bij de aanmelding moet je wel wat gegevens achterlaten:
ondernemerslog-aanmelden.jpg

Maar daar krijg je dan ook wat voor. Andere bedrijven kunnen snel zoeken via de rubrieken (branches). Verder zie je ook de laatste artikelen in het centrale scherm. Handig om bij te blijven in de business blogs. Wil je de bedenker van dit overzicht ontmoeten kom dan naar de 4de Business Blog Meeting.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed