Punkmedia – bedrijfsblog voorbeelden

Door Erno Hannink | WordPress blog

jan 05

Henk-Jan Winkeldermaat ken ik als de man achter de videocamera of hij maakt een foto’s van alles en iedereen. Meestal maakt hij deze opnames dan voor High Profile. Henk-Jan was hoofd-redacteur bij highprofile.nl en bij FZ, Reed Business.

punk media henk-jan Winkeldermaat

Was ja, want Henk-Jan is nu als ondernemer gestart per 1 januari 2008. Henk-Jan is journalist, blogger, filmer, fotograaf, interviewer, nieuwe media adviseur en nog steeds hoofdblogger voor highprofile.weblog. Een bureau dat advies geeft over nieuwe media en web 2.0 toepassingen.

Al ruim 2 jaar blogt Henk-Jan nu. Gestart in mei 2005 op web-log.nl, 14 augustus 2005 verhuist naar eventbranche.blogs.com.

Het blog is gebouwd op blogs.com, de gehoste Typepad software. Eigenlijk is het blog van punkmedia gebouwd op eventbranche.blogs.com aan de hand van frames (uitleg frames). Dit heeft een voordeel maar ook een nadeel.

Het voordeel is dat je de lezers van eventbranche.blogs.com behouden. De feed is het zelfde. Aan de andere kant als je in een artikel bent en je zou deze opslaan in bijvoorbeeld Del.icio.us dan sla je de URL http://punkmedia.nl op in plaats van de URL van het artikel dat je wilt onthouden. Zo heb je soms de URL van punkmedia en dan weer die van eventbranche, dat werkt soms verwarrend.

punkmedia-blog2.jpg

Als filmer heeft Henk-Jan een video gemaakt van zichzelf ter introductie.

Henk-Jan vermengt verhalen van het opstarten van Punkmedia, met High Profile en persoonlijk zaken. Voor mij werkt dat erg prettig. Zo krijg ik een verbinding met de persoon Henk-Jan. Want daar gaat het toch over, verbindingen met mensen. Je krijgt op deze manier een goed beeld van wie Henk-Jan is en hoe hij werkt en ook wat zijn werk is.

Zo beschrijft hij hoe 6 september het besluit genomen is. Keuze van de telefoon. Wat Seth Godin zegt over bloggen. En een weekendje in Maastricht.

Henk-Jan, heel veel plezier met Punkmedia!
Ben je zoek naar een fotograaf of wil je een professionele video bekijk dan eens het blog van Punkmedia en kijk of Henk-Jan jouw man is. Want op dit blog kun je erg goed kennis maken met Henk-Jan.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed