Doe de QandErno Live

Je wilt doorgroeien met je bedrijf. Je bent al een tijd op zoek naar beter resultaat. Je wilt gebruikmaken van de kansen die je in de markt ziet. Hoe zorg je ervoor dat dat lukt?


Laten we beginnen.
Aanstaande vrijdag om 8.00u tijdens de live businesscoaching met Erno. 

Stuur een herinnering

Wil jij een herinnering ontvangen net voor de volgende QandErno? Dat kan, stuur me jouw e-mailadres of telefoonnummer via het formulier hieronder zodat ik je een SMS en/of e-mail kan sturen. Dit is een test en voorlopig doe ik dit handmatig. Deze gegevens worden nergens andes voor gebruikt.


Ik help je naar meer winst door naar je te luisteren en lastige vragen te stellen  Johanna Oosterbaan - Gouden Website

  "

  Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten.


  Johanna Oosterbaan eigenaar


  Wie ben jij: 

  • je bent ondernemer​
  • je wil groeien maar harder werken gaat niet meer
  • je hebt een team (8-25 collega's)
  • je hebt meer dan één bedrijf
  • je ​bouwt aan een duurzame verbetering van onze wereld
  • je hebt een fantastisch(e) product/dienst in de B2B omgeving
  • jullie leveren vooral kennis met specialisten

   

  Kijk naar een vorige aflevering

  Kennis maken

  Wil je persoonlijk kennis maken? Neem dan contact met mij op.

  Wil je eerst meer kennis maken met mijn expertise? Lees dan de artikelen of luister naar de interviews met bijzondere ondernemers.

  Of download direct één van de gratis boeken.

  Wat zeggen anderen

  "Gun het jezelf en je bedrijf om groter dan huidige zelf te groeien."

  Het is lastig om extern hulp te vragen, hoe goed je ook beseft dat dat goed is voor jezelf en je business. Je wil dus een bepaalde ‘zekerheid’ weet die persoon dan meer dan jij? Maar daar gaat het niet om, het is het andere perspectief wat je jezelf sowieso niet kan bieden. Ongeacht of die coach nu wel ‘goed genoeg’ is.

  Business coaching met Erno geeft inzichten en aandachtspunten die jezelf niet ziet. Het helpt je te focussen op dingen zodat je echt kan groeien.

  De persoonlijke aandacht vond ik het leukste. Erno luistert naar wat je wil, waar je staat en denkt mee naar hoe je daar komt. Versterkt door kleine persoonlijke attenties.

  Daarnaast helpt de business coaching in mijn reflectie. Je wordt verplicht stil te staan bij dingen waar je anders geen tijd voor neemt. En die tijd is wel belangrijk (werken in je bedrijf vs aan je bedrijf)

  En in mijn zelf ontplooiing. Onbewust saboteer je jezelf bij groei. Zijn business coaching is een stok achter de deur om dingen toch te doen.

  Verder het sparren, wat werkte bij anderen wel of niet. Om betere beslissingen te kunnen nemen.

  Erno´s business coaching zou ik zeker aanbevelen aan anderen. Gun het jezelf en je bedrijf om groter dan huidige zelf te groeien.


  Esther Gons

  Esther Gons 

  managing partner NEXT Amsterdam

  "Erno: een man met impact"

  Ik ervaar ieder coachgesprek met Erno als een onmisbaar element in het groeiproces van onze onderneming.


  In deze fase van ons bedrijf hol ik mijzelf als ondernemer snel voorbij. Slecht voor mijzelf en voor mijn club.


  Erno brengt mij met scherpe vragen en ervaren opmerkingen weer terug bij mijn hoofddoel.


  Docwolves toonaangevend  in besluitvorming. 

  Rens Groeneveld CEO DocWolves

  Rens Groeneveld

  CEO DocWolves

  "Erno’s enthousiasme is bij mij inmiddels legendarisch!"

  Martijn Aslander testimonial

  Martijn Aslander

  Easycratie

  ".Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten"

  Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten.

  Johanna Oosterbaan

  Johanna Oosterbaan

  Ondernemer, Gouden Website

  "Erno stelt vragen die je niet aan jezelf stelt"

  Resultaat van de business coaching was vooral bewustwording. Erno stelt vragen die je niet aan jezelf stelt. Je gaat door op automatische piloot en vind lange werkdagen en rolverdeling binnen je bedrijf een gegeven, dus je vraagt jezelf niet af waarom dit zo is.

  Sparren met Erno over organisatie en je eigen handelen kritisch bekijken vind ik het leukste aan de coaching.

  Andere voordelen voor mij zijn:

  • Met morgen bezig zijn i.p.v. met vandaag.
  • Organisatie, meer inzicht in waarom medewerkers zo handelen.
  • 3 punten per week, focus op deze punten heeft me geholpen.


  Business coaching zou ik zeker aanbevelen aan anderen, zeker in kleinere organisaties is een coach top.

  Arie van den Berg

  Ondernemer, Berg Roses

  Wie is Erno Hannink?

  Al bijna 15 jaar ben ik geïnteresseerd in focus, keuzes maken, online marketing en social media. Ik onderzoek en test altijd nieuwe trends en ontwikkelingen.
  Met mijn lastige vragen help ik mijn klanten keuzes te maken waardoor ze weer ruimte krijgen voor ontwikkelingen en meer resultaat behalen.


  Gevoelig voor trends en enthousiasme zijn twee eigenschappen van mij die de inhoud van mijn advies en coaching waardevol maken. Een grondige analyse op strategisch niveau, nieuwe ideeën en een praktisch plazijn de elementen waar anderen mij voor waarderen. De passie en energie die ik meeneem werkt aanstekelijk voor mijn klanten.


  Ik ben de initiator van een aantal internationale evenementen in Nederland. Oktober 2009 was er de eerste WordCamp Nederland met 170 deelnemers. December 2009 zijn we de Social Media Club Amsterdam gestart en na drie jaar waren er meer dan 1.000 leden en 17 SMC's in Nederland.

  Ik ben getrouwd met Monique en wij hebben twee kinderen, een zoon en dochter. De combinatie van gezin en werk was belangrijk voor mij toen ik hoofd marketing en verkoop was bij het bedrijf waar ik werkte. Het was duidelijk voor mij dat ik dit moest integreren in mijn bedrijf toen ik voor mezelf begon in 2006. In die jaren werkte ik 90% online. Nu kies ik ervoor om mensen te ontmoeten. Alle coaching gesprekken zijn dan ook persoonlijk.

  Iedere week lees ik één boek. Bijna iedere dag sport ik een uur, het zorgt voor rust in mijn hoofd en geeft nieuwe inspiratie. Tenminste twee keer per week train ik bij de atletiekvereniging en de scheidsrechtersvereniging. Golf vind ik ook heerlijk, maar ik gun mezelf daar veel te weinig tijd voor.

  In het weekend ben ik meestal op het voetbalveld aan de slag als assistentscheidsrechter en scheidsrechter voor de KNVB. Goed om mijn leiderschap te ontwikkelen en ga ik helemaal op in het spel.

  Wil je weten welke middelen ik zoal gebruik in mijn bedrijf? Bekijk dan het overzicht in bronnen.


  1​4 jaar 
   coaching/social media  12
  boeken  11000+
  trouwe volgers  1000+
  artikelen  1250+ 
  tevreden klanten


  ErnoHannink logo

  © 2020 ErnoHannink - Privacyverklaring