Relaties en transformaties – Jaldhara Groeneveld

Door Erno Hannink | Podcast

dec 07

In deze aflevering het interview met relatie- en transformatiecoach Jaldhara Groeneveld.


Shownotes

Jaldhara (1960) is één van de partners van het merk Briant & Jaldhara

Zij coacht mensen naar een diepere connectie met zichzelf en de ander. De klanten zien ze als de brug van ‘niet weten hoe’ naar de ‘mogelijkheid hoe’.

Als digitale nomaden werkt ze online en wonen en werken we waar het warm is en waar er wifi is. (Op dit moment woont ze op Kreta)

Je kunt haar bereiken via haar websites jaldhara.nl en briantenjaldhara.com

Dit zijn een aantal quotes uit ons gesprek:

  • Ik heb een eigen podcast waarvan elke dag een episode uitkomt.
  • Ik ben een relatie en transformatiecoach en ik ben de designer van My Mircale Mastermind. Dit is een online programma waarin je een diepere connectie met jezelf en met een ander legt. Het is een transformatieprogramma.
  • Een transformatie is eigenlijk het van de ene in de andere levensfase overgaan. Hiervoor is ander gedrag nodig in daarin coachen wij.
  • Mijn typische klant is iemand die bewust wil transformeren, iemand die zo rond de 40 is en meer uit zijn leven wil halen. Dit is de belangrijkste groep.
  • Wij zijn begonnen als relatiecoach, maar gaandeweg zagen we dat we steeds meer met individuele transformaties bezig waren. Toen was de beschrijving relatiecoach niet meer nodig.
  • Als ik het project nog een keer zou mogen opstarten, zou ik het basis gedeel van 42 weken verkorten.
  • Van een ding, kan je veel meer dingen maken. Van een blog kun je nog een video, een podcast, een verdiepingsvideo maken.

Personen die Jaldhara noemde in het gesprek:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.