Sta stil bij kanker – SamenLoop voor Hoop Doetinchem

Door Erno Hannink | 04 - Aandacht voor de gemeenschap

jun 13

Kanker. We kunnen er niet omheen.
101.214 mensen krijgen in een jaar kanker.
1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker.

Het kan bijna niet anders dat het iemand raakt uit jouw omgeving.

SamenLoop voor Hoop steun Erno

Kanker in mijn omgeving

Mijn schoonvader (longkanker), mijn zwager (Lymfeklierkanker), mijn vriend (Non-Hodgkin-lymfoom), bij de oma, tante en nicht van mijn vrouw (borstkanker)

12 jaar heb ik gecollecteerd langs de deur voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar loop ik mee met de eerste SamenLoop voor Hoop in Doetinchem.

samenloop-hoop-wandelaarsSamenLoop voor Hoop is 24u wandelen in een team. Voor ons team loop ik zaterdag 13 juni van 22.00-24.00u en zondag 1.00-2.00u (’s nachts dus).

Deze sponsorwandeling begint om 15.00u op het Sportpark de Bezelhorst (Bezelhorstweg 87, 7009 KK Doetinchem). Het geheel wordt feestelijk afgesloten op zondag om 15.00u.

Via TwitterFacebook, Instagram en Periscope (@ernohannink) houd ik je op de hoogte van deze wandeling.

Steun het KWF en sponsor mij voor deze wandeling.

 

Iedere donatie is welkom

Sponsor bijvoorbeeld € 0,50 per kilometer. De verwachting is dat ik rond de 15 km zal wandelen in deze 3 uur. Via mijn Fitbit ga ik het exacte aantal kilometers delen aan het einde van mijn wandeling.

Of sponsor een vast bedrag. Iedere donatie is welkom.

Doneren kan eenvoudig via deze pagina Erno Loopt voor Hoop.
SamenLoop voor HoopSponsor mij en doneer aan het KWF via JustGiving. Het werkt eenvoudig, snel en veilig.

Je gegevens -voor zover je die invult- zijn in betrouwbare handen. Je donatie stuurt JustGiving rechtstreeks door naar KWF Kankerbestrijding.

Steun mij en moedig me aan via de reacties hieronder en via de sociale netwerksites.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed