Sta stil bij kanker – SamenLoop voor Hoop Doetinchem

Door Erno Hannink | 04 - Aandacht voor de gemeenschap

jun 13

Kanker. We kunnen er niet omheen.
101.214 mensen krijgen in een jaar kanker.
1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker.

Het kan bijna niet anders dat het iemand raakt uit jouw omgeving.

SamenLoop voor Hoop steun Erno

Kanker in mijn omgeving

Mijn schoonvader (longkanker), mijn zwager (Lymfeklierkanker), mijn vriend (Non-Hodgkin-lymfoom), bij de oma, tante en nicht van mijn vrouw (borstkanker)

12 jaar heb ik gecollecteerd langs de deur voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar loop ik mee met de eerste SamenLoop voor Hoop in Doetinchem.

samenloop-hoop-wandelaarsSamenLoop voor Hoop is 24u wandelen in een team. Voor ons team loop ik zaterdag 13 juni van 22.00-24.00u en zondag 1.00-2.00u (’s nachts dus).

Deze sponsorwandeling begint om 15.00u op het Sportpark de Bezelhorst (Bezelhorstweg 87, 7009 KK Doetinchem). Het geheel wordt feestelijk afgesloten op zondag om 15.00u.

Via TwitterFacebook, Instagram en Periscope (@ernohannink) houd ik je op de hoogte van deze wandeling.

Steun het KWF en sponsor mij voor deze wandeling.

 

Iedere donatie is welkom

Sponsor bijvoorbeeld € 0,50 per kilometer. De verwachting is dat ik rond de 15 km zal wandelen in deze 3 uur. Via mijn Fitbit ga ik het exacte aantal kilometers delen aan het einde van mijn wandeling.

Of sponsor een vast bedrag. Iedere donatie is welkom.

Doneren kan eenvoudig via deze pagina Erno Loopt voor Hoop.
SamenLoop voor HoopSponsor mij en doneer aan het KWF via JustGiving. Het werkt eenvoudig, snel en veilig.

Je gegevens -voor zover je die invult- zijn in betrouwbare handen. Je donatie stuurt JustGiving rechtstreeks door naar KWF Kankerbestrijding.

Steun mij en moedig me aan via de reacties hieronder en via de sociale netwerksites.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed