Sta stil bij kanker – SamenLoop voor Hoop Doetinchem

Door Erno Hannink | 04 - Aandacht voor de gemeenschap

jun 13

Kanker. We kunnen er niet omheen.
101.214 mensen krijgen in een jaar kanker.
1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker.

Het kan bijna niet anders dat het iemand raakt uit jouw omgeving.

SamenLoop voor Hoop steun Erno

Kanker in mijn omgeving

Mijn schoonvader (longkanker), mijn zwager (Lymfeklierkanker), mijn vriend (Non-Hodgkin-lymfoom), bij de oma, tante en nicht van mijn vrouw (borstkanker)

12 jaar heb ik gecollecteerd langs de deur voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar loop ik mee met de eerste SamenLoop voor Hoop in Doetinchem.

samenloop-hoop-wandelaarsSamenLoop voor Hoop is 24u wandelen in een team. Voor ons team loop ik zaterdag 13 juni van 22.00-24.00u en zondag 1.00-2.00u (’s nachts dus).

Deze sponsorwandeling begint om 15.00u op het Sportpark de Bezelhorst (Bezelhorstweg 87, 7009 KK Doetinchem). Het geheel wordt feestelijk afgesloten op zondag om 15.00u.

Via TwitterFacebook, Instagram en Periscope (@ernohannink) houd ik je op de hoogte van deze wandeling.

Steun het KWF en sponsor mij voor deze wandeling.

 

Iedere donatie is welkom

Sponsor bijvoorbeeld € 0,50 per kilometer. De verwachting is dat ik rond de 15 km zal wandelen in deze 3 uur. Via mijn Fitbit ga ik het exacte aantal kilometers delen aan het einde van mijn wandeling.

Of sponsor een vast bedrag. Iedere donatie is welkom.

Doneren kan eenvoudig via deze pagina Erno Loopt voor Hoop.
SamenLoop voor HoopSponsor mij en doneer aan het KWF via JustGiving. Het werkt eenvoudig, snel en veilig.

Je gegevens -voor zover je die invult- zijn in betrouwbare handen. Je donatie stuurt JustGiving rechtstreeks door naar KWF Kankerbestrijding.

Steun mij en moedig me aan via de reacties hieronder en via de sociale netwerksites.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed