Kap met alle crap in je business en maak het simpel – Patty Golsteijn

Door Erno Hannink | Podcast

aug 31

Vandaag het gesprek met miss Cut the Crap, Patty Golsteijn.

Patty vond altijd te veel dingen leuk, wilde te veel en moest te veel van zichzelf. Na 7 jaar een eigen business begint ze door te krijgen hoe je meer rust vindt in jezelf. Ze leert nu andere zelfstandig professionals hoe te kappen met alle crap in hun business en hun leven.

Veel plezier met de inzichten van Patty.

 


Show Notes

Een paar maanden geleden vroeg ik of ze een gesprek met mij wilde voor de podcast.
Ze zei nee.

Een podcast past niet bij mij, was haar motivatie.
Ik was teleurgesteld want ik wilde graag een gesprek met haar.
Ze is leuk en uitgesproken.

Een paar weken geleden kreeg ik onverwacht een e-mail van Patty.
Ze wilde graag in de podcast of dat nog paste voor mij.
Natuurlijk.
De afspraak was snel gemaakt.

We hadden een super gesprek. Wil je meer weten over rust in je hoofd, doen wat je leuk vindt, en hoe kies je projecten die je ook echt wilt doen? Luister dan nu naar dit gesprek met Miss Cut the Crap.

  • Al jaren volg ik geen nieuws meer. Geen journaal op TV of de radio, geen krant, niet op papier en niet online. Het geeft zoveel rust. Patty vertelt waarom zij koos om geen nieuws meer te volgen.
  • Met enige regelmaat donder ik alles van mijn bureau. Alles uit beeld, alleen nog focus op de todo lijst en mijn computer. Met 28 m2 om te leven is opruimen een gewoonte voor Patty. Ze legt uit hoe dat ook doorwerkt in haar bedrijf.
  • Oh ja, we hadden het ook nog over de liefde en geluk. Hoe je alleen zelf invloed hebt op je eigen geluk. Liefde en geluk in een podcast over online en marketing? Ja, het kan echt.

Luister nu naar ‘Kap met alle crap in je business en maak het simpel’ met Patty Golsteijn

Je hier met Patty verbinden:

Website Patty Golsteijn

Twitter Patty

Zakelijke Facebook Pagina van Patty

Instagram Patty

Regelhelden.com – het platform voor als je een VA zoekt of bent.

 

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou.

Wil je weten hoe jij ook meer klanten krijgt met online?

Hoe je met internet sneller jouw grootse doel bereikt?

Vraag dan nu de Online Zichtbaar Analyse aan.

Bedoeld voor ondernemers die in de B2B omgeving werken met grootse plannen.

In een korte analyse snel zicht op wat je online wilt verbeteren voor meer resultaat.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.