Met strategisch netwerken bedrijven helpen met groeien – Ursula van Zantvliet Rozemeijer

Door Erno Hannink | Podcast

jun 07

Vandaag het gesprek met Ursula van Zantvliet Rozemeijer. Met haar bedrijf MeerBusiness Amsterdam bouwt ze continue aan de strategische netwerken van de deelnemers.

Alles om de ondernemers en directeuren in het netwerk te helpen om te groeien met hun bedrijf.

Klik op de grootte afspeel-knop hieronder om direct te luisteren.

Ursula is een resultaatgerichte en energieke professional met al 20 jaar ervaring op het gebied van consultancy, business development en netwerken. Daarnaast heeft ze een hands-on sales mentaliteit, een groot strategisch vermogen en overtuigingskracht, en weet teams te motiveren om hun doelen te bereiken. Ze is directeur en mede-eigenaar van MeerBusiness Amsterdam.

In het gesprek vertelt Ursula over haar tijd bij VNU en de kracht van het bedrijf. Waarom ze vertrok naar de concurrent op een van de onderdelen die VNU gekocht had. De fantastische jaren tijdens de internetbubbel bij Beam’it.

Ze legt uit het strategisch netwerken werkt. Waarom ze MeerBusiness Amsterdam zijn gestart en hoe dit zo succesvol is geworden. Ze vertelt over hoe het denken in modellen haar als ondernemer heeft geholpen.

Als laatste vertelt Ursula over de ‘les’ die zij kreeg in haar baan bij VNU van haar manager. Iets waardoor ze nu mensen en stagiaires goed begeleid bij nieuwe opdrachten.

Mijn excuses voor de geluidskwaliteit. We zaten op de gang van het verzamelpand. Hier wordt aan gewerkt voor toekomstige afleveringen.

Dit schreef ik eerder over, netwerken voor de introverte ondernemer.

Veel plezier met de inzichten van Ursula.

Show Notes

Episode 158

Meer over MeerBusiness en Ursula

amsterdam.meerbusiness.nl

Mijn persoonlijke tip, luister ook naar de podcast aflevering Nooit verkopen in een netwerkgesprek met Jolanda Wicherson.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed