Met strategisch netwerken bedrijven helpen met groeien – Ursula van Zantvliet Rozemeijer

By Erno Hannink | Podcast

jun 07

Vandaag het gesprek met Ursula van Zantvliet Rozemeijer. Met haar bedrijf MeerBusiness Amsterdam bouwt ze continue aan de strategische netwerken van de deelnemers.

Alles om de ondernemers en directeuren in het netwerk te helpen om te groeien met hun bedrijf.

Klik op de grootte afspeel-knop hieronder om direct te luisteren.

Ursula is een resultaatgerichte en energieke professional met al 20 jaar ervaring op het gebied van consultancy, business development en netwerken. Daarnaast heeft ze een hands-on sales mentaliteit, een groot strategisch vermogen en overtuigingskracht, en weet teams te motiveren om hun doelen te bereiken. Ze is directeur en mede-eigenaar van MeerBusiness Amsterdam.

In het gesprek vertelt Ursula over haar tijd bij VNU en de kracht van het bedrijf. Waarom ze vertrok naar de concurrent op een van de onderdelen die VNU gekocht had. De fantastische jaren tijdens de internetbubbel bij Beam’it.

Ze legt uit het strategisch netwerken werkt. Waarom ze MeerBusiness Amsterdam zijn gestart en hoe dit zo succesvol is geworden. Ze vertelt over hoe het denken in modellen haar als ondernemer heeft geholpen.

Als laatste vertelt Ursula over de ‘les’ die zij kreeg in haar baan bij VNU van haar manager. Iets waardoor ze nu mensen en stagiaires goed begeleid bij nieuwe opdrachten.

Mijn excuses voor de geluidskwaliteit. We zaten op de gang van het verzamelpand. Hier wordt aan gewerkt voor toekomstige afleveringen.

Dit schreef ik eerder over, netwerken voor de introverte ondernemer.

Veel plezier met de inzichten van Ursula.

Show Notes

Episode 158

Meer over MeerBusiness en Ursula

amsterdam.meerbusiness.nl

Mijn persoonlijke tip, luister ook naar de podcast aflevering Nooit verkopen in een netwerkgesprek met Jolanda Wicherson.

About the Author

Ik help zelfstandige professionals (ZP-ers) internet slim te gebruiken zodat ze meer klanten krijgen. Klanten aantrekken is de sleutel. Mentor, auteur en spreker over Klanten Aantrekken. Auteur van het boek Laat de klant naar jou komen en Kies je doelgroep. Initiator van verschillende evenementen als SOBCon Europe, SMC Netherlands, SMC Amsterdam, WordCamp Netherlands, Social Media Event. Balans in ondernemerschap en familie is belangrijk. Getrouwd met Monique en vader van onze zoon en dochter. Oprichter van Hannink Online Media (een netwerk bedrijf). Meer over Erno op de Over mij pagina

Leave a Comment:

Leave a Comment: