Groeien door profit en purpose te combineren – Pieter van Osch

Door Erno Hannink | Podcast

okt 25

Pieter van Osch heeft ruim dertig jaar internationale ondernemerservaring op het snijvlak van technologie, medewerkers en marketing. Hij is een ervaren trainer in de Scaling Up-methode en werkt sinds tien jaar actief aan betekenisvol ondernemen.

Het is zijn missie om succesvolle bedrijven te inspireren en op te leiden om een verschil te maken in en voor onze wereld.

Pieter van Osch

Pieter gelooft dat de grenzen bereikt zijn van hoe bedrijven tot nu groeiden met hun eenzijdige focus op lineaire economische groei. Het heeft die bedrijven veel gebracht. Maar tekenen wijzen erop dat nu het nu anders moet in plaats van meer, meer, meer. Maar hoe?

We hebben vandaag een mooi gesprek over ondernemen en groei. Wat zijn de belangrijkste ontdekkingen die hij heeft gedaan bij het starten en verkoop van zijn bedrijven? We hebben het over waarom hij de helft van zijn tijd in Zweden doorbrengt.

Uiteraard hebben we het over ondernemen met betekenis. We kijken vooruit op zijn boek “De Betekenis Formule”, dat in november 2018 in de winkel ligt.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Show Notes

Episode 169

Links uit de podcast

https://www.linkedin.com/in/pietervanosch/

https://scaleupcompany.com/

Twitter @pyotr

Transcriptie:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.

Comments are closed