Groeien door profit en purpose te combineren – Pieter van Osch

Door Erno Hannink | Podcast

okt 25

Pieter van Osch heeft ruim dertig jaar internationale ondernemerservaring op het snijvlak van technologie, medewerkers en marketing. Hij is een ervaren trainer in de Scaling Up-methode en werkt sinds tien jaar actief aan betekenisvol ondernemen.

Het is zijn missie om succesvolle bedrijven te inspireren en op te leiden om een verschil te maken in en voor onze wereld.

Pieter van Osch

Pieter gelooft dat de grenzen bereikt zijn van hoe bedrijven tot nu groeiden met hun eenzijdige focus op lineaire economische groei. Het heeft die bedrijven veel gebracht. Maar tekenen wijzen erop dat nu het nu anders moet in plaats van meer, meer, meer. Maar hoe?

We hebben vandaag een mooi gesprek over ondernemen en groei. Wat zijn de belangrijkste ontdekkingen die hij heeft gedaan bij het starten en verkoop van zijn bedrijven? We hebben het over waarom hij de helft van zijn tijd in Zweden doorbrengt.

Uiteraard hebben we het over ondernemen met betekenis. We kijken vooruit op zijn boek “De Betekenis Formule”, dat in november 2018 in de winkel ligt.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Show Notes

Episode 169

Links uit de podcast

https://www.linkedin.com/in/pietervanosch/

https://scaleupcompany.com/

Twitter @pyotr

Transcriptie:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.

Comments are closed