Van idee naar product in 12 weken – Erwin Blom

Door Erno Hannink | Podcast

jan 24

Erwin Blom

Vandaag het gesprek met Erwin Blom.

Erwin Blom (1961) is actief als adviseur, strateeg en projectmanager op het gebied van nieuwe als klassieke media. Hij publiceert via Fast Moving Targets over nieuwe communicatie, media en technologie.

 

In 2009 kwam zijn ‘Handboek Communities; De kracht van sociale netwerken’ uit bij AW Bruna, tegelijk met mijn boek. Later heeft hij ook nog ‘De Realtime Revolutie; Hoe Twitter alles verandert’ en ‘Crowdfunding; Realiseer je droom zonder bank of subsidie’ uitgegeven.

 

Met het programma Top Names heeft Erwin inmiddels bijna 600 experts en innovators geïnterviewd. Gasten worden uitgenodigd op basis van trends en ontwikkelingen. Erwin is daarom ieder moment op de hoogte van de (tech) trends en ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de maatschappij.

 

Erwin is in 2018 een nieuw initiatief gestart, de product school. In dit online platform maken deelnemers een nieuw product. Je maakt je eigen product en werkt samen met de anderen om je doel te realiseren. In 12 weken van idee naar product, zonder technische kennis.

 

In dit gesprek vraag ik Erwin naar zijn manier van ondernemen, de podcast met TopNames en product school.

We hebben het ook over muziek maken en de vergelijking met ondernemen. De ontdekkingsreis van zijn dochter met band Pip Blom die nu doorbreekt.

 

Veel plezier met de inzichten van Erwin.

Laten we beginnen…

Show Notes

Episode 182

 

Links uit de podcast

www.twitter.com/erwblom

www.linkedin.com/in/erwinblom

fastmovingtargets.nl/

www.productschool.nl/

Transcriptie:

 

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.