Online pionieren als werknemer en als ondernemer wat werkt beter? – Frank Meeuwsen

Door Erno Hannink | Podcast

feb 14

Vandaag het gesprek met Frank Meeuwsen.

Frank is al zo’n 2 decennia actief in de online industrie. Van het opzetten van een internetprovider in de beginjaren van het commerciële internet in Nederland, een online bureau waar hij eveneens één van de eerste businessblogs startte en zijn eigen blogavonturen begon

Frank Meeuwsen

ZZP-er in een online landschap gedomineerd door social media en uiteindelijk met een mobiele app in de startupwereld terecht kwam. Nu staat hij weer op een kruispunt voor een volgende stap. Frank is onder andere auteur van het boek Bloghelden, over de geschiedenis van weblogs in Nederland en co-auteur van diverse boeken over Lifehacking.

Aan de tafel in de woonkamer bij Frank namen we het gesprek op. Frank vertelt over de mooie beginjaren van het internet. Pionieren met e-mail, nieuws, websites en bedrijven helpen.

Hij vertelt uitgebreid over zijn manier van werken bij Rhinofly waar hij 12 jaar werkte. Experimenteren met bloggen voor ondernemers. Na deze ervaringen ging Frank als freelancer aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.

Nadat zijn boek uitkwam kon hij meer presentaties en workshops geven.

Na 3 jaar gewerkt te hebben in een startup, staat hij nu weer op een kruispunt. Daar hebben we het uitgebreid over. Wordt hij weer werknemer of juist weer freelancer. We bespreken de verschillen en overeenkomsten.

Veel plezier met de inzichten van Frank.

Genoemde boeken:

Maak kennis met Frank Meeuwsen op Twitter of LinkedIn

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.