Online pionieren als werknemer en als ondernemer wat werkt beter? – Frank Meeuwsen

Door Erno Hannink | Podcast

feb 14

Vandaag het gesprek met Frank Meeuwsen.

Frank is al zo’n 2 decennia actief in de online industrie. Van het opzetten van een internetprovider in de beginjaren van het commerciële internet in Nederland, een online bureau waar hij eveneens één van de eerste businessblogs startte en zijn eigen blogavonturen begon

Frank Meeuwsen

ZZP-er in een online landschap gedomineerd door social media en uiteindelijk met een mobiele app in de startupwereld terecht kwam. Nu staat hij weer op een kruispunt voor een volgende stap. Frank is onder andere auteur van het boek Bloghelden, over de geschiedenis van weblogs in Nederland en co-auteur van diverse boeken over Lifehacking.

Aan de tafel in de woonkamer bij Frank namen we het gesprek op. Frank vertelt over de mooie beginjaren van het internet. Pionieren met e-mail, nieuws, websites en bedrijven helpen.

Hij vertelt uitgebreid over zijn manier van werken bij Rhinofly waar hij 12 jaar werkte. Experimenteren met bloggen voor ondernemers. Na deze ervaringen ging Frank als freelancer aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.

Nadat zijn boek uitkwam kon hij meer presentaties en workshops geven.

Na 3 jaar gewerkt te hebben in een startup, staat hij nu weer op een kruispunt. Daar hebben we het uitgebreid over. Wordt hij weer werknemer of juist weer freelancer. We bespreken de verschillen en overeenkomsten.

Veel plezier met de inzichten van Frank.

Genoemde boeken:

Maak kennis met Frank Meeuwsen op Twitter of LinkedIn

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.