Veerkracht en innovatie in haar bedrijf en in het leven – Jojanneke van den Bosch

Door Erno Hannink | Podcast

feb 21

Vandaag het gesprek met Jojanneke van den Bosch.

Jojanneke helpt organisaties en ondernemers unieke ideeën en creatieve concepten te ontwikkelen, en te sprinten naar onvergetelijke resultaten. Dit doet zij met radicale empathie in de vorm van haar The Creative Achiever Method (www.thecreativeachiever.com), online trainingen en in-company maatwerk oplossingen.

Jojanneke van den Bosch

Al Jojanneke’s oplossingen voor organisaties draaien om creative performance, en houden veerkracht en innovatie in evenwicht. De dynamiek onder veerkracht en innovatie komt grotendeels overeen…alleen het startpunt en het eindpunt wijken af.

Met haar TEDx talk over weeskinderen in westerse landen en haar boeken geeft ze op haar manier vorm aan zingeving in de maatschappij.

In dit gesprek – dat we bij Frank Meeuwsen – mochten doen gaan we van de academie voor beeldende kunst via communicatie naar de eerste online opleiding.

Doordat Jojanneke op jonge leeftijd wees werd ontwikkelde ze een zelfredzaamheid en creativiteit die haar nog steeds voortstuwen. Ze ontwikkelde de eerste online training voor online communicatie in de EU. Dit heeft ze vele jaren met plezier gegeven. Tot ze een paar jaar geleden ontdekte dat één element in deze training iets bijzonders opleverde. Na een periode van zoeken ontwikkelde ze haar eigen methode om ondernemers en bedrijven te helpen bij ideeen en creatieve concepten.

Luister naar de zoektocht en telkens weer de nieuwe ontdekkingen van Jojanneke. Frank luisterde mee en noemde het een mini TED talk.

Veel plezier met de inzichten van Jojanneke.

Hier bereik je Jojanneke:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.