Veerkracht en innovatie in haar bedrijf en in het leven – Jojanneke van den Bosch

Door Erno Hannink | Podcast

feb 21

Vandaag het gesprek met Jojanneke van den Bosch.

Jojanneke helpt organisaties en ondernemers unieke ideeën en creatieve concepten te ontwikkelen, en te sprinten naar onvergetelijke resultaten. Dit doet zij met radicale empathie in de vorm van haar The Creative Achiever Method (www.thecreativeachiever.com), online trainingen en in-company maatwerk oplossingen.

Jojanneke van den Bosch

Al Jojanneke’s oplossingen voor organisaties draaien om creative performance, en houden veerkracht en innovatie in evenwicht. De dynamiek onder veerkracht en innovatie komt grotendeels overeen…alleen het startpunt en het eindpunt wijken af.

Met haar TEDx talk over weeskinderen in westerse landen en haar boeken geeft ze op haar manier vorm aan zingeving in de maatschappij.

In dit gesprek – dat we bij Frank Meeuwsen – mochten doen gaan we van de academie voor beeldende kunst via communicatie naar de eerste online opleiding.

Doordat Jojanneke op jonge leeftijd wees werd ontwikkelde ze een zelfredzaamheid en creativiteit die haar nog steeds voortstuwen. Ze ontwikkelde de eerste online training voor online communicatie in de EU. Dit heeft ze vele jaren met plezier gegeven. Tot ze een paar jaar geleden ontdekte dat één element in deze training iets bijzonders opleverde. Na een periode van zoeken ontwikkelde ze haar eigen methode om ondernemers en bedrijven te helpen bij ideeen en creatieve concepten.

Luister naar de zoektocht en telkens weer de nieuwe ontdekkingen van Jojanneke. Frank luisterde mee en noemde het een mini TED talk.

Veel plezier met de inzichten van Jojanneke.

Hier bereik je Jojanneke:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.