Juiste balans tussen korte en lange termijn – Alen Sirovica

Door Erno Hannink | Podcast

apr 25
Alen Sirovica

Alen Sirovica is mede-oprichter van Elephant, een digitaal bureau dat organisaties helpt te digitaliseren. Hij begon zijn carrière als designer, maar besloot na 2 jaar het toch zelf te doen en richtte Elephant op.

Als jonge ondernemer heeft Alen zichzelf vooral ontwikkeld door te doen. De formule voor succes zit volgens Alen in durven falen en opnieuw proberen en dit proces omarmen. Met deze aanpak wist Alen Elephant uit te laten groeien van een webbureau op de zolderkamer, naar een professioneel digitaal bureau met 16 professionals.

Het werd een interessant gesprek, Alen heeft veel geleerd tijdens de overgang van de startup naar de rollercoaster fase met zijn bedrijf. We hadden het over de beslissing om van een WordPress bureau over te gaan naar een full service bureau om later te veranderen naar een digitaal bureau. Interessante inzichten over hoe Alen naar een volgend niveau aan het groeien is en welke middelen en hulp hij daarbij heeft gebruikt.

Veel plezier met de inzichten van Alen.

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.