Juiste balans tussen korte en lange termijn – Alen Sirovica

Door Erno Hannink | Podcast

apr 25
Alen Sirovica

Alen Sirovica is mede-oprichter van Elephant, een digitaal bureau dat organisaties helpt te digitaliseren. Hij begon zijn carrière als designer, maar besloot na 2 jaar het toch zelf te doen en richtte Elephant op.

Als jonge ondernemer heeft Alen zichzelf vooral ontwikkeld door te doen. De formule voor succes zit volgens Alen in durven falen en opnieuw proberen en dit proces omarmen. Met deze aanpak wist Alen Elephant uit te laten groeien van een webbureau op de zolderkamer, naar een professioneel digitaal bureau met 16 professionals.

Het werd een interessant gesprek, Alen heeft veel geleerd tijdens de overgang van de startup naar de rollercoaster fase met zijn bedrijf. We hadden het over de beslissing om van een WordPress bureau over te gaan naar een full service bureau om later te veranderen naar een digitaal bureau. Interessante inzichten over hoe Alen naar een volgend niveau aan het groeien is en welke middelen en hulp hij daarbij heeft gebruikt.

Veel plezier met de inzichten van Alen.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.