Juiste balans tussen korte en lange termijn – Alen Sirovica

Door Erno Hannink | Podcast

apr 25
Alen Sirovica

Alen Sirovica is mede-oprichter van Elephant, een digitaal bureau dat organisaties helpt te digitaliseren. Hij begon zijn carrière als designer, maar besloot na 2 jaar het toch zelf te doen en richtte Elephant op.

Als jonge ondernemer heeft Alen zichzelf vooral ontwikkeld door te doen. De formule voor succes zit volgens Alen in durven falen en opnieuw proberen en dit proces omarmen. Met deze aanpak wist Alen Elephant uit te laten groeien van een webbureau op de zolderkamer, naar een professioneel digitaal bureau met 16 professionals.

Het werd een interessant gesprek, Alen heeft veel geleerd tijdens de overgang van de startup naar de rollercoaster fase met zijn bedrijf. We hadden het over de beslissing om van een WordPress bureau over te gaan naar een full service bureau om later te veranderen naar een digitaal bureau. Interessante inzichten over hoe Alen naar een volgend niveau aan het groeien is en welke middelen en hulp hij daarbij heeft gebruikt.

Veel plezier met de inzichten van Alen.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.