Leer risico’s nemen en geniet ervan – Muriël Versluis

Door Erno Hannink | Podcast

mei 02
Muriel Versluis

Vandaag het gesprek met Muriël Versluis.

Muriël is eigenaresse van SalesDIVA. Ze helpt ondernemers zichzelf en hun producten en/of diensten beter te verkopen door het geven van diverse workshops, lezingen, trainingen, masterclasses en seminars.

Bij Muriël is verkopen een spannende thriller met een hoge FUNfactor. Maak kennis met haar directe, humorvolle en holistische aanpak in deze aflevering.

We zaten aan haar keukentafel in het Spijkerkwartier in Arnhem. We hadden het over hoe zij van een theater studie in de verkoop terecht kwam. Waarom ze heel eenvoudig haar bedrijf begon met een geweldige start vanuit haar laatste baan. Wat haar ertoe dreef om salesDIVA te starten en wat het voor haar betekent om met ondernemers te werken.

Ze vertelt over waarom ondernemen direct gekoppeld is aan verkopen.

Veel plezier met de inzichten van Muriël.

Je vindt haar op:

Boeken die ze noemde:

  • Een zoektocht naar het ware zelf – Jean Jenson
  • De herontdekking van het ware zelf – Ingeborg Bosch

Voorbeelden voor spreken en shrijven: Jos Burgers en Brian Tracy

Verhaal over de blauwe M&M’s dat ik bedoelde ging over Van Halen die alle bruine M&M’s handmatig liet verwijderen.

Van Halen reisde met een gigantische licht- en geluidshow rond, en daarbij hoorden ingewikkelde veiligheidsvoorschriften. De M&M’s, ergens in het midden van het contract verstopt, waren een manier om te testen of de zaaleigenaren al die voorschriften ook wel gedetailleerd lazen. Trof de band bruine M&M’s aan, dan was er gegarandeerd ook iets anders mis, en volgde een extra inspectierondje.

Trouw
Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.