De nieuwe standaard in het verkoopproces, Par5 – Harro Willemsen

Door Erno Hannink | Podcast

mei 16
Harro Willemsen

Vandaag het gesprek met Harro Willemsen.

Harro is sales trainer, auteur, netwerker, ondernemer en marketeer. Hij is werkzaam als partner bij 3to1: een specialist in maatwerk trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van sales, communicatie, management en vitaliteit.

Hij geeft al meer dan vijftien jaar trainingen, workshops, presentaties en coaching op het gebied van business-to-business acquisitie en sales. Hij heeft gewerkt voor meer dan 250 organisaties in de Benelux en hebben duizenden professionals opgeleid en gecoacht. Daarvoor heeft hij jaar als salesprofessioneel en salesmanager gewerkt in een complexe Business-to-business-omgeving.

Harro is een echte vernieuwer van het salesvak en ontwikkelt voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Hij schreef meer dan honderd artikelen, columns en whitepapers en heeft een eigen YouTube kanaal met salesvideo’s.

We hadden een mooi gesprek over zijn schooltijd en de moeite die hij had met het schoolse systeem. Zijn diensttijd versneld uitkomen door een interessante baan. Tijdens een lange reis ontdekken waar echt zijn passie ligt en bij terugkomst zijn bedrijf starten.

Hij schreef het boek De Par5 methode om de gedegen methode voor verkopers in Nederland te lanceren. Het was een interessant gesprek over verkoop en meer.

Veel plezier met de inzichten van Harro.

Laten we beginnen…

Verbind hieronder met Harro:

Par5.nl

3to1.nl

LinkedIn

ManagementboekFollow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.