Maak ruimte voor leiderschap – Aafke Osse

Door Erno Hannink | Podcast

mei 23
Aafke osse

Vandaag het gesprek met Aafke Osse.

Aafke is founder van MaakRuimte en co-Founder Sisterhood in Business. Aafke studeerde Sociale Wetenschappen aan de Universiteit in Utrecht en Social Work en nadien vele change opleidingen.

Na aanvankelijk werkzaam te zijn in de gezondheidszorg en veiligheid, is ze via Berenschot in het organisatieadvieswerk beland. In 2001 heeft ze de stap naar ondernemerschap gezet. Wat haar drijft is mensen, organisaties & netwerken helpen hun potentieel te leven, om zo te co-creëren en innoveren.

De wereld heeft meer feminien, lange termijn gericht leiderschap nodig, vanuit mannen en vrouwen. Aafke wil helpen dat te creëren.

Uit de één van de onverwachte ontmoetingen leerde ik Aafke kennen via Conny Maathuis. Twee weken geleden hadden we ons eerste kennismaking en dat was zo leuk dat ik haar heb gevraagd voor de podcast. Nu zit ik dus weer in Zeist voor een mooi gesprek.

Na de eerste vraag over waarom ze de keuze maakte voor social work doken we gelijk de diepte in. We hadden het over leiderschap en organisaties. Zo kwamen we langs de vele initiatieven van Aafke. Een vrouw met ambitie die de ziel laat terugkomen in haar verhalen en coaching.

We hebben het over masculine organisaties en de veranderingen die we zien met jeugd van nu en de kansen die we daar zien voor leiderschap.

Veel plezier met de inzichten van Aafke.

Laten we beginnen…

Maakruimte.nl

Sisinbiz.nl

Aafke op LinkedIn

Podcast Tim Ferris met Derek Sivers

Singularity

Theory U

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.