Maak ruimte voor leiderschap – Aafke Osse

Door Erno Hannink | Podcast

mei 23
Aafke osse

Vandaag het gesprek met Aafke Osse.

Aafke is founder van MaakRuimte en co-Founder Sisterhood in Business. Aafke studeerde Sociale Wetenschappen aan de Universiteit in Utrecht en Social Work en nadien vele change opleidingen.

Na aanvankelijk werkzaam te zijn in de gezondheidszorg en veiligheid, is ze via Berenschot in het organisatieadvieswerk beland. In 2001 heeft ze de stap naar ondernemerschap gezet. Wat haar drijft is mensen, organisaties & netwerken helpen hun potentieel te leven, om zo te co-creëren en innoveren.

De wereld heeft meer feminien, lange termijn gericht leiderschap nodig, vanuit mannen en vrouwen. Aafke wil helpen dat te creëren.

Uit de één van de onverwachte ontmoetingen leerde ik Aafke kennen via Conny Maathuis. Twee weken geleden hadden we ons eerste kennismaking en dat was zo leuk dat ik haar heb gevraagd voor de podcast. Nu zit ik dus weer in Zeist voor een mooi gesprek.

Na de eerste vraag over waarom ze de keuze maakte voor social work doken we gelijk de diepte in. We hadden het over leiderschap en organisaties. Zo kwamen we langs de vele initiatieven van Aafke. Een vrouw met ambitie die de ziel laat terugkomen in haar verhalen en coaching.

We hebben het over masculine organisaties en de veranderingen die we zien met jeugd van nu en de kansen die we daar zien voor leiderschap.

Veel plezier met de inzichten van Aafke.

Laten we beginnen…

Maakruimte.nl

Sisinbiz.nl

Aafke op LinkedIn

Podcast Tim Ferris met Derek Sivers

Singularity

Theory U

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.