Maak ruimte voor leiderschap – Aafke Osse

Door Erno Hannink | Podcast

mei 23
Aafke osse

Vandaag het gesprek met Aafke Osse.

Aafke is founder van MaakRuimte en co-Founder Sisterhood in Business. Aafke studeerde Sociale Wetenschappen aan de Universiteit in Utrecht en Social Work en nadien vele change opleidingen.

Na aanvankelijk werkzaam te zijn in de gezondheidszorg en veiligheid, is ze via Berenschot in het organisatieadvieswerk beland. In 2001 heeft ze de stap naar ondernemerschap gezet. Wat haar drijft is mensen, organisaties & netwerken helpen hun potentieel te leven, om zo te co-creëren en innoveren.

De wereld heeft meer feminien, lange termijn gericht leiderschap nodig, vanuit mannen en vrouwen. Aafke wil helpen dat te creëren.

Uit de één van de onverwachte ontmoetingen leerde ik Aafke kennen via Conny Maathuis. Twee weken geleden hadden we ons eerste kennismaking en dat was zo leuk dat ik haar heb gevraagd voor de podcast. Nu zit ik dus weer in Zeist voor een mooi gesprek.

Na de eerste vraag over waarom ze de keuze maakte voor social work doken we gelijk de diepte in. We hadden het over leiderschap en organisaties. Zo kwamen we langs de vele initiatieven van Aafke. Een vrouw met ambitie die de ziel laat terugkomen in haar verhalen en coaching.

We hebben het over masculine organisaties en de veranderingen die we zien met jeugd van nu en de kansen die we daar zien voor leiderschap.

Veel plezier met de inzichten van Aafke.

Laten we beginnen…

Maakruimte.nl

Sisinbiz.nl

Aafke op LinkedIn

Podcast Tim Ferris met Derek Sivers

Singularity

Theory U

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.