Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf – Bert Boerland

Door Erno Hannink | Podcast

okt 10
Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf - Bert Boerland

Vandaag het gesprek met Bert Boerland.

Bert is een Business Nerd en manager Business Development Trifork Amsterdam. Oprichter van menig stichting, bedrijf en beweging op het gebied van Open source en Business. Bert begrijpt techniek, houdt van zaken doen en geeft om mensen.

Bert ken ik al lange tijd, al was dit onze eerste ontmoeting. Al jaren is Bert groot fan en trekker van evenementen rondom Drupal. Bij de start van mijn eerste blog en ook later heb ik veel onderzoek gedaan om je blog te publiceren. Tijdens dit proces heb ik uiteraard ook gekeken naar Drupal. Uiteindelijk koos ik in 2005 voor WordPress. 

Na jaren met plezier met deze oplossing gewerkt te hebben en toegepast bij veel klanten organiseerde ik samen WordCamp Nederland voor de eerste keer in 2009. 

Als commercieel bedrijf om Drupal goed in te zetten is Bert samen met een compagnon Wunderkraut Nederland gestart. Begin 2019 heeft hij Wunderkraut verkocht en werd na een korte pauze verantwoordelijk voor de sales bij Trifork. In het kantoor van Trifork in Amsterdam hebben we dit gesprek. Bert vertelt hoe hij Open source ziet en de link naar ondernemen.    

Veel plezier met de inzichten van Bert.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.