Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf – Bert Boerland

Door Erno Hannink | Podcast

okt 10
Nieuwe start na de verkoop van zijn bedrijf - Bert Boerland

Vandaag het gesprek met Bert Boerland.

Bert is een Business Nerd en manager Business Development Trifork Amsterdam. Oprichter van menig stichting, bedrijf en beweging op het gebied van Open source en Business. Bert begrijpt techniek, houdt van zaken doen en geeft om mensen.

Bert ken ik al lange tijd, al was dit onze eerste ontmoeting. Al jaren is Bert groot fan en trekker van evenementen rondom Drupal. Bij de start van mijn eerste blog en ook later heb ik veel onderzoek gedaan om je blog te publiceren. Tijdens dit proces heb ik uiteraard ook gekeken naar Drupal. Uiteindelijk koos ik in 2005 voor WordPress. 

Na jaren met plezier met deze oplossing gewerkt te hebben en toegepast bij veel klanten organiseerde ik samen WordCamp Nederland voor de eerste keer in 2009. 

Als commercieel bedrijf om Drupal goed in te zetten is Bert samen met een compagnon Wunderkraut Nederland gestart. Begin 2019 heeft hij Wunderkraut verkocht en werd na een korte pauze verantwoordelijk voor de sales bij Trifork. In het kantoor van Trifork in Amsterdam hebben we dit gesprek. Bert vertelt hoe hij Open source ziet en de link naar ondernemen.    

Veel plezier met de inzichten van Bert.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.