Maak je bedrijf verkoopklaar, juist nu – Monique Delsink

Door Erno Hannink | Podcast

jun 13
Maak je bedrijf verkoopklaar, juist nu - Monique Delsink

Vandaag het gesprek met Monique Delsink.

Monique Delsink verkocht haar bedrijf in 2016, een arbodienst met 50 medewerkers in dienst.

Over het verkoopklaar maken van je bedrijf, het verkoopproces en hoe je je toekomst kunt verkennen heeft zij een boek geschreven dat zij Verkoopgeluk heeft genoemd.

Een boek met haar eigen biografie aangevuld met ervaringen van andere (top)ondernemers, doe-opdrachten en tips en trucs van professionals.Monique sprak ik eerder de ontwikkelingen met haar bedrijf en waarom ze het verkocht. Dit gesprek vond ik zo interessant dat ik haar direct heb uitnodigt voor de podcast. Ze wilde wel graag eerst haar boek afronden.

We spreken af in Nijmegen waar ze ook recent de lancering van haar boek vierde. Haar boek ziet er mooi uit, mooi opgemaakt en vormgegeven. Het leuke is de mix in haar persoonlijke verhaal, verhalen van andere ondernemers die hun bedrijf verkochten en advies van experts.

We hebben samen de opbouw en uiteindelijk de verkoop van haar bedrijf doorgelopen tijdens dit gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Monique


Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.