Maak je bedrijf verkoopklaar, juist nu – Monique Delsink

Door Erno Hannink | Podcast

jun 13
Maak je bedrijf verkoopklaar, juist nu - Monique Delsink

Vandaag het gesprek met Monique Delsink.

Monique Delsink verkocht haar bedrijf in 2016, een arbodienst met 50 medewerkers in dienst.

Over het verkoopklaar maken van je bedrijf, het verkoopproces en hoe je je toekomst kunt verkennen heeft zij een boek geschreven dat zij Verkoopgeluk heeft genoemd.

Een boek met haar eigen biografie aangevuld met ervaringen van andere (top)ondernemers, doe-opdrachten en tips en trucs van professionals.Monique sprak ik eerder de ontwikkelingen met haar bedrijf en waarom ze het verkocht. Dit gesprek vond ik zo interessant dat ik haar direct heb uitnodigt voor de podcast. Ze wilde wel graag eerst haar boek afronden.

We spreken af in Nijmegen waar ze ook recent de lancering van haar boek vierde. Haar boek ziet er mooi uit, mooi opgemaakt en vormgegeven. Het leuke is de mix in haar persoonlijke verhaal, verhalen van andere ondernemers die hun bedrijf verkochten en advies van experts.

We hebben samen de opbouw en uiteindelijk de verkoop van haar bedrijf doorgelopen tijdens dit gesprek.

Veel plezier met de inzichten van Monique.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Monique


Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.