De betekenisformule voor meer impact – Pieter van Osch

Door Erno Hannink | Podcast

jun 20

Vandaag het gesprek met Pieter van Osch.

Pieter van Osch heeft ruim dertig jaar internationale ondernemerservaring op het snijvlak van technologie, medewerkers en marketing. Hij is een ervaren trainer in de Scaling Up-methode en werkt sinds tien jaar actief aan betekenisvol ondernemen.

Pieter van Osch betekenisformule impact

Het is zijn missie om succesvolle bedrijven te inspireren en op te leiden om een verschil te maken in en voor onze wereld.

Pieter gelooft dat de grenzen bereikt zijn van hoe bedrijven tot nu groeiden met hun eenzijdige focus op lineaire economische groei. Het heeft die bedrijven veel gebracht. Maar tekenen wijzen erop dat het nu anders moet in plaats van meer, meer, meer. Maar hoe?

We zaten in het mooie kantoor van Scaleup Impact in Hoorn om meer te leren over zijn nieuwe boek, de betekenisformule. Voordat ik verschillende vragen stel over de formule wil ik eerst iets anders van Pieter leren.

Het gesprek begint dan ook over hoe Pieter betere beslissingen neemt. Eerder al deelde hij zijn systeem met mij voor betere beslissingen. Nu deelt hij dit dus met jou. Hij vertelde ook over een nieuw experiment voor beslissingen.

Daarna vraag ik hem over alle onderdelen van de betekenisformule om jou te laten zien wat dit betekent voor jouw bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Pieter.

Laten we beginnen…

Pieter vind je op scaleupimpact.com
LinkedIn
@pyotr

Eerder had ik al een gesprek met Pieter over Groeien door Profit en Purpose te combineren. Luister ook dit gesprek wanneer je wilt groeien en een impact op de wereld wil.

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.