Ik gun iedereen haar eigen succes – Femke Hogema

Door Erno Hannink | Podcast

jul 11
Femke Hogema

Vandaag het gesprek met Femke Hogema.

Femke is directeur van Profit First Professionals. Ze is auteur van meerdere bestselling managementboeken, ze is internationaal spreker en trainer. Femke is als financieel coach te zien in het SBS6 programma ‘Hoeveel ben je waard?’ Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen, omdat ze alleen dan hun doelen kunnen realiseren.

In deze aflevering graven we diep in het verleden van Femke en raken we enkele momenten die een grote impact hebben gehad op haar leven. Ze vertelt over waarom ze naar de HAN ging om economie te studeren en niet in de voetsporen van haar ouders trad. 

Femke vertelde ook waar haar passie van geld vandaan kwam en wat drive voor haar betekent. We hebben het over de groei van haar bedrijf, van interimmer naar een team van zeven mensen. Een mooie ondernemer die met Profit First andere ondernemers helpt in meer inzicht in de financiën en een systeem naar meer winst.

Veel plezier met de inzichten van Femke.

Laten we beginnen…

Luister hier de vorige afleveringen met Femke

Verbind hier met Femke:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.