Ik gun iedereen haar eigen succes – Femke Hogema

Door Erno Hannink | Podcast

jul 11
Femke Hogema

Vandaag het gesprek met Femke Hogema.

Femke is directeur van Profit First Professionals. Ze is auteur van meerdere bestselling managementboeken, ze is internationaal spreker en trainer. Femke is als financieel coach te zien in het SBS6 programma ‘Hoeveel ben je waard?’ Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen, omdat ze alleen dan hun doelen kunnen realiseren.

In deze aflevering graven we diep in het verleden van Femke en raken we enkele momenten die een grote impact hebben gehad op haar leven. Ze vertelt over waarom ze naar de HAN ging om economie te studeren en niet in de voetsporen van haar ouders trad. 

Femke vertelde ook waar haar passie van geld vandaan kwam en wat drive voor haar betekent. We hebben het over de groei van haar bedrijf, van interimmer naar een team van zeven mensen. Een mooie ondernemer die met Profit First andere ondernemers helpt in meer inzicht in de financiën en een systeem naar meer winst.

Veel plezier met de inzichten van Femke.

Laten we beginnen…

Luister hier de vorige afleveringen met Femke

Verbind hier met Femke:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.