Vijf klanten met de 10 voor 10 regel – Ingrid Nagel

Door Erno Hannink | Podcast

jul 18
Ingrid Nagel

Vandaag het gesprek met Ingrid Nagel.

Ingrid is een bruisende, energieke vrouw. Onderneemt sinds 10-10-’10 maar die ondernemende houding die heeft ze al van kinds af aan. Met INGRID+ Academy biedt ze een vernieuwende en verfrissende manier van leren en ontwikkelen. De academy is gespecialiseerd in communicatietrainingen en bevindt zich op de middenstip van Nederland.

Vanuit haar studie komen terecht bij een studiereis naar China door enthousiast te reageren op een ideetje van een lerares. In haar eerste baan leerde ze over het opzetten van opleidingsplannen voor werknemers. Opleiden heeft ze daarna eigenlijk niet meer losgelaten. 

Ze vertelt over de 10 telefoongesprekken voor 10. Als een van de tien gesprekken een afspraak oplevert dan heb je vijf afspraken per week. De 10 voor 10 regel.

Mooi is om te zien hoe het trainen nog steeds centraal staat. Waar veel opleidingen bezig zijn met online platformen heeft zij juist gekozen voor een persoonlijke academy.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.