Vijf klanten met de 10 voor 10 regel – Ingrid Nagel

Door Erno Hannink | Podcast

jul 18
Ingrid Nagel

Vandaag het gesprek met Ingrid Nagel.

Ingrid is een bruisende, energieke vrouw. Onderneemt sinds 10-10-’10 maar die ondernemende houding die heeft ze al van kinds af aan. Met INGRID+ Academy biedt ze een vernieuwende en verfrissende manier van leren en ontwikkelen. De academy is gespecialiseerd in communicatietrainingen en bevindt zich op de middenstip van Nederland.

Vanuit haar studie komen terecht bij een studiereis naar China door enthousiast te reageren op een ideetje van een lerares. In haar eerste baan leerde ze over het opzetten van opleidingsplannen voor werknemers. Opleiden heeft ze daarna eigenlijk niet meer losgelaten. 

Ze vertelt over de 10 telefoongesprekken voor 10. Als een van de tien gesprekken een afspraak oplevert dan heb je vijf afspraken per week. De 10 voor 10 regel.

Mooi is om te zien hoe het trainen nog steeds centraal staat. Waar veel opleidingen bezig zijn met online platformen heeft zij juist gekozen voor een persoonlijke academy.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.