Vijf klanten met de 10 voor 10 regel – Ingrid Nagel

Door Erno Hannink | Podcast

jul 18
Ingrid Nagel

Vandaag het gesprek met Ingrid Nagel.

Ingrid is een bruisende, energieke vrouw. Onderneemt sinds 10-10-’10 maar die ondernemende houding die heeft ze al van kinds af aan. Met INGRID+ Academy biedt ze een vernieuwende en verfrissende manier van leren en ontwikkelen. De academy is gespecialiseerd in communicatietrainingen en bevindt zich op de middenstip van Nederland.

Vanuit haar studie komen terecht bij een studiereis naar China door enthousiast te reageren op een ideetje van een lerares. In haar eerste baan leerde ze over het opzetten van opleidingsplannen voor werknemers. Opleiden heeft ze daarna eigenlijk niet meer losgelaten. 

Ze vertelt over de 10 telefoongesprekken voor 10. Als een van de tien gesprekken een afspraak oplevert dan heb je vijf afspraken per week. De 10 voor 10 regel.

Mooi is om te zien hoe het trainen nog steeds centraal staat. Waar veel opleidingen bezig zijn met online platformen heeft zij juist gekozen voor een persoonlijke academy.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.