Welke talenten van jou kunnen niet door technologie worden overgenomen – Jarno Duursma

Door Erno Hannink | Podcast

jul 25

Vandaag het gesprek met Jarno Duursma.

Jarno is trendwatcher, futurist en TEDx spreker. Hij is auteur van vier boeken over digitale technologie, onder andere over kunstmatige intelligentie en Blockchain. Hij is alumnus van Singularity University in Silicon Valley, en hij maakt ook TechTrips naar China om daar de digitale wereld te verkennen. 

Jarno is eigenaar van Studio Overmorgen en was jarenlang organisator van TechEvent SMC050, wat hij destijds zelf heeft opgericht. Momenteel schrijft hij aan een rapport over Deepfake technologie.

Jarno heb ik leren kennen als trekker van de social media club in Groningen toen ik zelf betrokken was bij social media club Nederland. Hij heeft het evenement ontwikkeld met mooie sprekers en onderwerpen. Begin 2019 was daar de laatste bijeenkomst van SMC050 waar ik bij was en hem voor de podcast vroeg.We praten in deze podcast niet zo veel over de ondernemer Jarno maar veel meer over de ontwikkelingen van blockchain, Bitcoin, kunstmatige intelligentie voor kleine bedrijven betekenen. Wat betekent dit voor de mensen die daar werken? Wordt al het werk overgenomen?

Jarno is niet alleen super enthousiast over de technologie van de toekomst, hij plaatst ook kritische kanttekeningen. Verder heeft hij tips voor de mens om zich te ontwikkelen. Ontdek wat de talenten zijn die niet kunnen worden overgenomen door technologie. Ga ook aan de slag met de dingen die niet goed gaan in je leven, wat kun je daarvan leren.

Veel plezier met de inzichten van Jarno.

Laten we beginnen…

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.