Welke talenten van jou kunnen niet door technologie worden overgenomen – Jarno Duursma

Door Erno Hannink | Podcast

jul 25

Vandaag het gesprek met Jarno Duursma.

Jarno is trendwatcher, futurist en TEDx spreker. Hij is auteur van vier boeken over digitale technologie, onder andere over kunstmatige intelligentie en Blockchain. Hij is alumnus van Singularity University in Silicon Valley, en hij maakt ook TechTrips naar China om daar de digitale wereld te verkennen. 

Jarno is eigenaar van Studio Overmorgen en was jarenlang organisator van TechEvent SMC050, wat hij destijds zelf heeft opgericht. Momenteel schrijft hij aan een rapport over Deepfake technologie.

Jarno heb ik leren kennen als trekker van de social media club in Groningen toen ik zelf betrokken was bij social media club Nederland. Hij heeft het evenement ontwikkeld met mooie sprekers en onderwerpen. Begin 2019 was daar de laatste bijeenkomst van SMC050 waar ik bij was en hem voor de podcast vroeg.We praten in deze podcast niet zo veel over de ondernemer Jarno maar veel meer over de ontwikkelingen van blockchain, Bitcoin, kunstmatige intelligentie voor kleine bedrijven betekenen. Wat betekent dit voor de mensen die daar werken? Wordt al het werk overgenomen?

Jarno is niet alleen super enthousiast over de technologie van de toekomst, hij plaatst ook kritische kanttekeningen. Verder heeft hij tips voor de mens om zich te ontwikkelen. Ontdek wat de talenten zijn die niet kunnen worden overgenomen door technologie. Ga ook aan de slag met de dingen die niet goed gaan in je leven, wat kun je daarvan leren.

Veel plezier met de inzichten van Jarno.

Laten we beginnen…

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.