Always keep the eyes moving – Elisabeth Griffioen

Door Erno Hannink | Podcast

sep 05
Elisabeth Griffioen

Vandaag het gesprek met Elisabeth Griffioen.

Elisabeth is de Videovakvrouw. Ze leerde het video-vak als regisseur bij landelijke tv-zenders en omroepen. Ze maakte video- en tv-producties in samenwerking met vele merken en bedrijven. 

Nu helpt Elisabeth als De Videovakvrouw ondernemers en communicatie-professionals goed voor de dag te komen in video’s voor hun bedrijf of organisatie. Met praktische trainingen en coaching voor concept, script en presentatie en natuurlijk met het maken van professionele video-producties. 

Ze vlogt met regelmaat over alles wat je tegenkomt als je als bedrijf videomarketing inzet. 

We gaan uiteraard veel dieper in op video en ondernemen. Gelijk heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Elisabeth om te leren hoe ik mijn video’s kan verbeteren.

We gaan uiteraard veel dieper in op video en ondernemen. Gelijk heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Elisabeth om te leren hoe ik mijn video’s kan verbeteren. Ik schreef na ons gesprek al een artikel over dat een script mij enorm gaat helpen.

Het duurt een paar minuten voordat we goed op gang komen. Na mijn reactie op hoe Gary Vaynerchuk vooral vastlegt en niet creëert laat ze haar expertise zien.

Veel plezier met de inzichten van Elisabeth.

Links uit de podcast:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.