Always keep the eyes moving – Elisabeth Griffioen

Door Erno Hannink | Podcast

sep 05
Elisabeth Griffioen

Vandaag het gesprek met Elisabeth Griffioen.

Elisabeth is de Videovakvrouw. Ze leerde het video-vak als regisseur bij landelijke tv-zenders en omroepen. Ze maakte video- en tv-producties in samenwerking met vele merken en bedrijven. 

Nu helpt Elisabeth als De Videovakvrouw ondernemers en communicatie-professionals goed voor de dag te komen in video’s voor hun bedrijf of organisatie. Met praktische trainingen en coaching voor concept, script en presentatie en natuurlijk met het maken van professionele video-producties. 

Ze vlogt met regelmaat over alles wat je tegenkomt als je als bedrijf videomarketing inzet. 

We gaan uiteraard veel dieper in op video en ondernemen. Gelijk heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Elisabeth om te leren hoe ik mijn video’s kan verbeteren.

We gaan uiteraard veel dieper in op video en ondernemen. Gelijk heb ik gebruik gemaakt van de expertise van Elisabeth om te leren hoe ik mijn video’s kan verbeteren. Ik schreef na ons gesprek al een artikel over dat een script mij enorm gaat helpen.

Het duurt een paar minuten voordat we goed op gang komen. Na mijn reactie op hoe Gary Vaynerchuk vooral vastlegt en niet creëert laat ze haar expertise zien.

Veel plezier met de inzichten van Elisabeth.

Links uit de podcast:

Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.