Da’s gek, of toch niet – Danielle Braun

Door Erno Hannink | Podcast

sep 12
Da’s gek, of toch niet - Danielle Braun

Vandaag het gesprek met Danielle Braun.

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Reist de wereld rond op zoek naar wat we van tribes overal op de wereld kunnen leren over onze eigen samenleving. Schrijver van de boeken ‘de Corporate Tribe’ ‘Building Tribes’ en Da’s Gek’. Ze spreekt en schrijft over organisatiecultuur. Promoveerde op een onderzoek naar politiecultuur. 

Boardroombegeleider, cultuuronderzoeker, Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Bovenal reiziger. Onder de titel #antropoloogdesvaderlands geeft ze duiding aan de dingen die om ons heen gebeuren in kranten en op social media en radio. In Januari staat Danielle met een theater op de planken van zes theaters in Nederland.

Na ons vorige gesprek, aflevering 205, kreeg ik haar nieuwste boek Da’s gek. Een heel mooi boek, met inspirerende korte verhalen die mij aan het nadenken zetten. Wat kan ik meenemen in gesprekken met klanten uit de ervaringen met tribes van Danielle, dat is mijn belangrijkste vraag voor dit gesprek.

We kijken naar de leukste voorbeelden uit het boek, de meest bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Opnieuw leerde ik veel van haar.

Veel plezier met de inzichten van Danielle.

Laten we beginnen…

De vorige podcast aflevering met Daniëlle

Verbind hier met Daniëlle:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.