Da’s gek, of toch niet – Danielle Braun

Door Erno Hannink | Podcast

sep 12
Da’s gek, of toch niet - Danielle Braun

Vandaag het gesprek met Danielle Braun.

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Reist de wereld rond op zoek naar wat we van tribes overal op de wereld kunnen leren over onze eigen samenleving. Schrijver van de boeken ‘de Corporate Tribe’ ‘Building Tribes’ en Da’s Gek’. Ze spreekt en schrijft over organisatiecultuur. Promoveerde op een onderzoek naar politiecultuur. 

Boardroombegeleider, cultuuronderzoeker, Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Bovenal reiziger. Onder de titel #antropoloogdesvaderlands geeft ze duiding aan de dingen die om ons heen gebeuren in kranten en op social media en radio. In Januari staat Danielle met een theater op de planken van zes theaters in Nederland.

Na ons vorige gesprek, aflevering 205, kreeg ik haar nieuwste boek Da’s gek. Een heel mooi boek, met inspirerende korte verhalen die mij aan het nadenken zetten. Wat kan ik meenemen in gesprekken met klanten uit de ervaringen met tribes van Danielle, dat is mijn belangrijkste vraag voor dit gesprek.

We kijken naar de leukste voorbeelden uit het boek, de meest bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Opnieuw leerde ik veel van haar.

Veel plezier met de inzichten van Danielle.

Laten we beginnen…

De vorige podcast aflevering met Daniëlle

Verbind hier met Daniëlle:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.