Groeit je bedrijf niet, dan ga je achteruit – Arno Diepeveen

Door Erno Hannink | Podcast

sep 19
Groeit je bedrijf niet, dan ga je achteruit - Arno Diepeveen

Vandaag het gesprek met Arno Diepeveen.

Arno is een sales strategist. Hij helpt zijn klanten met het bouwen van supereffectieve en -efficiente sales forces. Volgens Arno wordt er teveel gedaan wat iedereen al doet en te weinig wat echt zoden aan de dijk zet. Sales moet scalable, repeatable & profitable zijn. Anders kun je er beter niet aan beginnen. 

In 2020 start Arno een nieuw bedrijf wat entrepreneurs helpt met het proces hun bedrijf tegen een zo hoog mogelijke waardering te verkopen.

Het was leuk om weer in Vught te zijn voor een gesprek met Arno. Over sales heb ik vaak dezelfde ideeën als Arno, hij zet ze alleen veel scherper aan. Hij is heel duidelijk waarom je meer uit je verkopers kunt halen en hoe. Werd het een saai gesprek omdat we het met elkaar eens zijn? Nee.

Ik leerde vooral over groei van Arno en de reden waarom hij een nieuw bedrijf aan het starten is. Veel groter dan een eenmanszaak. Ik ben benieuwd wat jij vindt van de ideeën van Arno over sales en groei. Want als je niet groeit, dan ga je achteruit.

Veel plezier met de inzichten van Arno.

Verbind hier met Arno:


Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.