Groeit je bedrijf niet, dan ga je achteruit – Arno Diepeveen

Door Erno Hannink | Podcast

sep 19
Groeit je bedrijf niet, dan ga je achteruit - Arno Diepeveen

Vandaag het gesprek met Arno Diepeveen.

Arno is een sales strategist. Hij helpt zijn klanten met het bouwen van supereffectieve en -efficiente sales forces. Volgens Arno wordt er teveel gedaan wat iedereen al doet en te weinig wat echt zoden aan de dijk zet. Sales moet scalable, repeatable & profitable zijn. Anders kun je er beter niet aan beginnen. 

In 2020 start Arno een nieuw bedrijf wat entrepreneurs helpt met het proces hun bedrijf tegen een zo hoog mogelijke waardering te verkopen.

Het was leuk om weer in Vught te zijn voor een gesprek met Arno. Over sales heb ik vaak dezelfde ideeën als Arno, hij zet ze alleen veel scherper aan. Hij is heel duidelijk waarom je meer uit je verkopers kunt halen en hoe. Werd het een saai gesprek omdat we het met elkaar eens zijn? Nee.

Ik leerde vooral over groei van Arno en de reden waarom hij een nieuw bedrijf aan het starten is. Veel groter dan een eenmanszaak. Ik ben benieuwd wat jij vindt van de ideeën van Arno over sales en groei. Want als je niet groeit, dan ga je achteruit.

Veel plezier met de inzichten van Arno.

Verbind hier met Arno:


Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.