Vind jezelf tijdens reizen in andere culturen – Jitske Kramer

Door Erno Hannink | Podcast

okt 17
Jitske Kramer

Vandaag het gesprek met Jitske Kramer.

Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators, vakgenoten en willekeurige voorbijgangers. Bijzondere rituelen, alledaagse handelingen en eeuwenoude gespreksvormen bevatten een schat aan menselijke wijsheid. 

Het zijn deze culturele best practices die ze vervolgens in hun trainingen, vlogs, boeken, lezingen en masterclasses vertalen naar de praktijk van teams, afdelingen, projecten, ketensamenwerkingen…. naar de praktijk van jouw organisatie.

Het is al heel wat jaren geleden dat we elkaar gesproken hebben. We kennen elkaar van de professional speakers association (PSA) Holland. Tijden de internationale conferentie zag ik haar spreken en keek met bewondering naar haar energie op het podium. Sindsdien ben ik haar blijven volgen en via video’s zag ik hoe ze zich bleef ontwikkelen als spreker.

Schrijver van vele boeken met haar nieuwste boek, Jam Cultures over hoe je woest enthousiaste werknemers krijgt.

Ik ben benieuwd hoe die culturen, onderzoeken en voodoo priesters helpen om betere beslissingen te nemen voor het bedrijf en de ondernemer. Aan het einde van het gesprek had ik nog zoveel vragen over zodat er vast nog een vervolg komt.

Veel plezier met de inzichten van Jitske.

Ontmoet Jitske tijdens de Avond op reis met Voodoo spirits op 13 nov 2019, meer informatie op: https://www.humandimensions.nl/avond-op-reis-met-voodoo-spirits

Je vindt Jitske op:

Boeken van Jitske:


Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt om te groeien in impact voor je bedrijf. "Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten." Hij houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming als vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Sluit je aan bij de community wanneer jij ook wilt groeien in impact met je bedrijf. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.