Vind jezelf tijdens reizen in andere culturen – Jitske Kramer

Door Erno Hannink | Podcast

okt 17
Jitske Kramer

Vandaag het gesprek met Jitske Kramer.

Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators, vakgenoten en willekeurige voorbijgangers. Bijzondere rituelen, alledaagse handelingen en eeuwenoude gespreksvormen bevatten een schat aan menselijke wijsheid. 

Het zijn deze culturele best practices die ze vervolgens in hun trainingen, vlogs, boeken, lezingen en masterclasses vertalen naar de praktijk van teams, afdelingen, projecten, ketensamenwerkingen…. naar de praktijk van jouw organisatie.

Het is al heel wat jaren geleden dat we elkaar gesproken hebben. We kennen elkaar van de professional speakers association (PSA) Holland. Tijden de internationale conferentie zag ik haar spreken en keek met bewondering naar haar energie op het podium. Sindsdien ben ik haar blijven volgen en via video’s zag ik hoe ze zich bleef ontwikkelen als spreker.

Schrijver van vele boeken met haar nieuwste boek, Jam Cultures over hoe je woest enthousiaste werknemers krijgt.

Ik ben benieuwd hoe die culturen, onderzoeken en voodoo priesters helpen om betere beslissingen te nemen voor het bedrijf en de ondernemer. Aan het einde van het gesprek had ik nog zoveel vragen over zodat er vast nog een vervolg komt.

Veel plezier met de inzichten van Jitske.

Ontmoet Jitske tijdens de Avond op reis met Voodoo spirits op 13 nov 2019, meer informatie op: https://www.humandimensions.nl/avond-op-reis-met-voodoo-spirits

Je vindt Jitske op:

Boeken van Jitske:


Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.