De dynamiek in teams en wat kun je er mee als ondernemer – Jaco van der Schoor

Door Erno Hannink | Podcast

okt 24
Jaco van der Schoor

Vandaag het gesprek met Jaco van der Schoor.

Jaco is oprichter en directeur-eigenaar van Mensen in Bedrijf. Na een aantal functies bij verschillende trainingsbureaus heeft hij ruim vijftien jaar geleden de keuze gemaakt om zich te specialiseren in het werken met teams. 

Jaco is ervan overtuigd dat teamontwikkeling binnen organisaties expliciete aandacht moet krijgen. Teams vervullen tenslotte een scharnierfunctie in het omzetten van organisatiedoelen in concrete resultaten. 

Jaco schreef samen met Margreeth Kloppenburg Hoera, een conflict!, Leve het verschil! en Eerlijk scoren!. Daarna schreef hij met Guido van de Wiel Teams van de Toekomst en met Thijs Rijnbergen Tools voor Teams. Op dit moment werkt hij samen met Daan Rookmaaker aan zijn nieuwste boek.

Via Danielle Braun werd ik getipt om kennis te maken met Jaco. De eerste kennismaking was leuk en een afspraak voor deze podcast aflevering was snel gemaakt. Dank je wel Jaco en Danielle.

Een mooie kans om te leren over de dynamiek in teams. Jaco deelt een belangrijke tip voor ondernemers die vanuit de startup fase willen doorgroeien. De ondernemer doet er goed aan om een integrator aan te trekken, een tegenhanger van de ondernemer. Ik leerde deze middag veel van Jaco, en ik benieuwd hoe jij dit kunt gebruiken voor het team in jouw bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Jaco.

Laten we beginnen…

Je vindt Jaco op:

Boeken van Jaco:


Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.