De keuze om te ondernemen op je eigen manier – Suze Maclaine Pont

Door Erno Hannink | Podcast

nov 07

Vandaag het gesprek met Suze Maclaine Pont.

Suze helpt ondernemers om hun bedrijf te laten groeien zonder compromissen en offers aan wat zij zelf belangrijk vinden in het leven. Dat doet ze door te kijken naar de onderliggende diepe onbewuste patronen rondom geld en ondernemen. 

Ze helpt ondernemers om meer impact te maken op hun klanten en de vrijheid te creëren die je wilde toen je ooit begon. 

Suze is ooit gestart als scheepsbouwkundig ingenieur en stuurman op de grote zeilvaart. Nu is ze traumatherapeut en business coach. Ze haalt alles uit de kast om te zorgen dat jij leert om ECHT vrij te zijn en te doen wat je hier op de wereld kwam doen. Met impact en zekerheid. 

Veel plezier met de inzichten van Suze.

Laten we beginnen…

Podcast op Youtube https://www.youtube.com/channel/UCRjrid2HilcPGAKROfvLhQg

Website https://suzemaclainepont.com/ 

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/suzemaclainepont/ 

Instagram https://www.instagram.com/SuzeMaclainePont/ 


Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.