De keuze om te ondernemen op je eigen manier – Suze Maclaine Pont

Door Erno Hannink | Podcast

nov 07

Vandaag het gesprek met Suze Maclaine Pont.

Suze helpt ondernemers om hun bedrijf te laten groeien zonder compromissen en offers aan wat zij zelf belangrijk vinden in het leven. Dat doet ze door te kijken naar de onderliggende diepe onbewuste patronen rondom geld en ondernemen. 

Ze helpt ondernemers om meer impact te maken op hun klanten en de vrijheid te creëren die je wilde toen je ooit begon. 

Suze is ooit gestart als scheepsbouwkundig ingenieur en stuurman op de grote zeilvaart. Nu is ze traumatherapeut en business coach. Ze haalt alles uit de kast om te zorgen dat jij leert om ECHT vrij te zijn en te doen wat je hier op de wereld kwam doen. Met impact en zekerheid. 

Veel plezier met de inzichten van Suze.

Laten we beginnen…

Podcast op Youtube https://www.youtube.com/channel/UCRjrid2HilcPGAKROfvLhQg

Website https://suzemaclainepont.com/ 

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/suzemaclainepont/ 

Instagram https://www.instagram.com/SuzeMaclainePont/ 


Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.