De keuze om te ondernemen op je eigen manier – Suze Maclaine Pont

Door Erno Hannink | Podcast

nov 07

Vandaag het gesprek met Suze Maclaine Pont.

Suze helpt ondernemers om hun bedrijf te laten groeien zonder compromissen en offers aan wat zij zelf belangrijk vinden in het leven. Dat doet ze door te kijken naar de onderliggende diepe onbewuste patronen rondom geld en ondernemen. 

Ze helpt ondernemers om meer impact te maken op hun klanten en de vrijheid te creëren die je wilde toen je ooit begon. 

Suze is ooit gestart als scheepsbouwkundig ingenieur en stuurman op de grote zeilvaart. Nu is ze traumatherapeut en business coach. Ze haalt alles uit de kast om te zorgen dat jij leert om ECHT vrij te zijn en te doen wat je hier op de wereld kwam doen. Met impact en zekerheid. 

Veel plezier met de inzichten van Suze.

Laten we beginnen…

Podcast op Youtube https://www.youtube.com/channel/UCRjrid2HilcPGAKROfvLhQg

Website https://suzemaclainepont.com/ 

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/suzemaclainepont/ 

Instagram https://www.instagram.com/SuzeMaclainePont/ 


Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.