De keuze om te ondernemen op je eigen manier – Suze Maclaine Pont

Door Erno Hannink | Podcast

nov 07

Vandaag het gesprek met Suze Maclaine Pont.

Suze helpt ondernemers om hun bedrijf te laten groeien zonder compromissen en offers aan wat zij zelf belangrijk vinden in het leven. Dat doet ze door te kijken naar de onderliggende diepe onbewuste patronen rondom geld en ondernemen. 

Ze helpt ondernemers om meer impact te maken op hun klanten en de vrijheid te creëren die je wilde toen je ooit begon. 

Suze is ooit gestart als scheepsbouwkundig ingenieur en stuurman op de grote zeilvaart. Nu is ze traumatherapeut en business coach. Ze haalt alles uit de kast om te zorgen dat jij leert om ECHT vrij te zijn en te doen wat je hier op de wereld kwam doen. Met impact en zekerheid. 

Veel plezier met de inzichten van Suze.

Laten we beginnen…

Podcast op Youtube https://www.youtube.com/channel/UCRjrid2HilcPGAKROfvLhQg

Website https://suzemaclainepont.com/ 

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/suzemaclainepont/ 

Instagram https://www.instagram.com/SuzeMaclainePont/ 


Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.