Sneller gewoontes eigen maken – Erno Hannink

Door Erno Hannink | Podcast

nov 21
Sneller gewoontes eigen maken

Hallo en welkom bij aflevering 225 van de Erno Hannink Show. Waar je leert van ondernemers en ondernemende mensen die bijzondere resultaten bereiken, hoe ze hier gekomen zijn, wat ze doen, de strategie en hoe ze klanten klanten krijgen. 

 

Mijn naam is Erno Hannink en ik deel mijn opgedane kennis, ervaringen en expertise met jou. Ik coach ondernemers, die kennis leveren aan bedrijven, om beslissingen te nemen die in hun eigen belang zijn zodat ze sneller bereiken wat ze willen. Terwijl ze meer vrijheid voor zichzelf creëren.

 

Vandaag, geen gast, je krijgt alleen mij. We gaan het hebben over gewoontes. Je weet wel iets wat je graag toevoegt aan je dag omdat het op lange termijn een belangrijk resultaat geeft. Denk aan meer bewegen, publiceren om beter gevonden te worden of lezen om klanten beter te helpen.

 

Laten we beginnen…

Gewoon beginnen

Balans oefening

Slechte gewoontes vervangen

Dagelijks schrijven 

Intermittent fasting

Beter slapen en meer lezen

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. Ik help ondernemers bij beslissingen voor meer resultaat zonder harder te werken. Mijn unieke eigenschap is vragen stellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en de essentie van de lessen te benoemen. Drie keer per jaar organiseer ik het 4B evenement, voor ondernemers die met andere ondernemers willen sparren over onderwerpen als focus, missie, winst, communicatie, marketing, medewerkers en meer. Erno is auteur van 10 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Lees meer over Erno Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.