Groeien zonder kantoor met veel mensen hoe gaat ze dit doen – Gwendoline Teske

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 05
gwendoline-teske-groeien-zonder-kantoor

Vandaag het gesprek met Gwendoline Teske.

Gwendoline is oprichter van de Webshop Academy. Zij help E-commerce ondernemers om de webshop op te schalen.

Samen met haar team zorgt ze voor goed converterende online en offline advertenties en werken ze aan de marketingstrategieën en de vindbaarheid van de klanten, waardoor ze zich snel onderscheiden van de concurrenten. 

Daarnaast hebben honderden webwinkel eigenaren deelgenomen aan haar online trainingen over de magie van online marketing. Ook kun je bij de Webshop Academy terecht als je een behoefte hebt aan een kleine groep intelligente en ambitieuze ondernemers om samen een waardevolle connectie te maken en ieder je eigen groei te bewerkstelligen.

Vier jaar geleden plus 2 dagen nam ik ook een podcast aflevering met Gwen op. Die aflevering ging over het succesvol werven van deelnemers voor haar programma met Facebook advertenties. Vandaag hebben we het over ondernemen.

Gwen en ik bellen iedere werkdag om 8.45u een paar minuten om elkaar te vertellen wat we gaan doen die dag. Een accountability partner. Dat maakt deze podcast aflevering bijzonder want we kennen elkaar goed.

Een belangrijke vraag die ik had voor het gesprek ging over haar beslissing om te kiezen voor een kantoor aan huis terwijl ze uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar een groter kantoor waar ze met collega’s kan samenwerken. Bijna was ik de vraag vergeten te stellen en begon ze er uiteindelijk zelf over.

Leer over haar belangrijke keuze om verder te groeien zonder een groot kantoor met allemaal medewerkers.

Veel plezier met de inzichten van Gwen.

Laten we beginnen…

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.