Groeien zonder kantoor met veel mensen hoe gaat ze dit doen – Gwendoline Teske

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 05
gwendoline-teske-groeien-zonder-kantoor

Vandaag het gesprek met Gwendoline Teske.

Gwendoline is oprichter van de Webshop Academy. Zij help E-commerce ondernemers om de webshop op te schalen.

Samen met haar team zorgt ze voor goed converterende online en offline advertenties en werken ze aan de marketingstrategieën en de vindbaarheid van de klanten, waardoor ze zich snel onderscheiden van de concurrenten. 

Daarnaast hebben honderden webwinkel eigenaren deelgenomen aan haar online trainingen over de magie van online marketing. Ook kun je bij de Webshop Academy terecht als je een behoefte hebt aan een kleine groep intelligente en ambitieuze ondernemers om samen een waardevolle connectie te maken en ieder je eigen groei te bewerkstelligen.

Vier jaar geleden plus 2 dagen nam ik ook een podcast aflevering met Gwen op. Die aflevering ging over het succesvol werven van deelnemers voor haar programma met Facebook advertenties. Vandaag hebben we het over ondernemen.

Gwen en ik bellen iedere werkdag om 8.45u een paar minuten om elkaar te vertellen wat we gaan doen die dag. Een accountability partner. Dat maakt deze podcast aflevering bijzonder want we kennen elkaar goed.

Een belangrijke vraag die ik had voor het gesprek ging over haar beslissing om te kiezen voor een kantoor aan huis terwijl ze uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar een groter kantoor waar ze met collega’s kan samenwerken. Bijna was ik de vraag vergeten te stellen en begon ze er uiteindelijk zelf over.

Leer over haar belangrijke keuze om verder te groeien zonder een groot kantoor met allemaal medewerkers.

Veel plezier met de inzichten van Gwen.

Laten we beginnen…

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.