Operationeel losmaken om nieuw bedrijf te starten – Gerhard te Velde

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 26
gerhard-te-velde-operationeel-losmaken

Vandaag het gesprek met Gerhard te Velde.

Gerhard is ondernemer, business coach en podcastmaker. Met zijn bedrijf Groeivoer helpt Gerhard ondernemers bij groeivraagstukken. Gerhard is ook eigenaar van Eager People, een recruitmentbedrijf in de facilitaire branche. Ik sprak Gerhard voor mijn podcast en was ook te gast in zijn Groeivoer voor ondernemers Podcast.

Het mooie aan het verhaal van Gerhard is dat een studentenbaan al snel om te zetten in een snelgroeiend bedrijf. Keuzes maken om het tarief te verhogen wanneer ze professioneler gaan werken. De keuze om vooral voor bedrijven te gaan werken. Het bedrijf dat ze met drieën zijn gestart en waar na een paar jaar Gerhard de kar alleen trekt.

Interessante antwoorden waarom ze vestigingen zijn gestart in een paar steden en later alles weer centraal hebben teruggebracht naar Utrecht. Nu is hij operationeel nauwelijks actief in dit bedrijf en heeft er voor gekozen om met Groeivoer een nieuw initiatief te ontwikkelen. Waarbij we open praten over de ontdekkingen en keuzes die we nu maken.

€ 500.000 leergeld in 10 jaar ondernemerschap

Gerhard te Velde

Veel plezier met de inzichten van Gerhard.

Laten we beginnen…

Hier vind je Gerhard:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.