Operationeel losmaken om nieuw bedrijf te starten – Gerhard te Velde

Door Erno Hannink | Podcast

mrt 26
gerhard-te-velde-operationeel-losmaken

Vandaag het gesprek met Gerhard te Velde.

Gerhard is ondernemer, business coach en podcastmaker. Met zijn bedrijf Groeivoer helpt Gerhard ondernemers bij groeivraagstukken. Gerhard is ook eigenaar van Eager People, een recruitmentbedrijf in de facilitaire branche. Ik sprak Gerhard voor mijn podcast en was ook te gast in zijn Groeivoer voor ondernemers Podcast.

Het mooie aan het verhaal van Gerhard is dat een studentenbaan al snel om te zetten in een snelgroeiend bedrijf. Keuzes maken om het tarief te verhogen wanneer ze professioneler gaan werken. De keuze om vooral voor bedrijven te gaan werken. Het bedrijf dat ze met drieën zijn gestart en waar na een paar jaar Gerhard de kar alleen trekt.

Interessante antwoorden waarom ze vestigingen zijn gestart in een paar steden en later alles weer centraal hebben teruggebracht naar Utrecht. Nu is hij operationeel nauwelijks actief in dit bedrijf en heeft er voor gekozen om met Groeivoer een nieuw initiatief te ontwikkelen. Waarbij we open praten over de ontdekkingen en keuzes die we nu maken.

€ 500.000 leergeld in 10 jaar ondernemerschap

Gerhard te Velde

Veel plezier met de inzichten van Gerhard.

Laten we beginnen…

Hier vind je Gerhard:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.