Groeien door zijn actieve bijdrage aan netwerken – Jurgen Rutgers

Door Erno Hannink | Podcast

apr 23
jurgen-rutgers-actif-bijdragen-aan-netwerken

Vandaag het gesprek met Jurgen Rutgers.

Jurgen is ruim 20 jaar ondernemer en eigenaar van BeSite Group, een onderneming met 3 werkmaatschappijen en 20 werknemers. Zijn drijfveer is samen met anderen online het verschil maken met nieuwe ideeën en concepten. Hij woont en werkt in de Achterhoek, maar heeft inmiddels landelijk een netwerk binnen Smart Industry, Smart Mobility en Events. 

Tijdens zijn studie begint hij al zijn bedrijf met een tweetal vrienden. Door interesse in aandelen begon hij te schrijven over de beurs terwijl hij zelf nog geen geld had om te beleggen. Door de kennis die hij hiermee opdeed kreeg hij de kans om enkele jaren een column te schrijven in de ochtendkrant de Spits.

Ondertussen is hij de directeur en enige eigenaar van zijn bedrijf en heeft een dag in de week vrijgemaakt voor ondersteuning aan 8RHK 2020. Veel van zijn contacten komen uit connecties die hij opdoet in de verschillende netwerkfuncties die hij heeft.

We hebben het ook over GTD, de inzichten van het gedwongen thuiswerken door COVID-19 en wat hij daar in de toekomst van verwacht. Mooi om te leren van Jurgen over netwerken en de zelfsturing die hij ontwikkeld in zijn bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Jurgen.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Jurgen:

Boeken die Jurgen noemde

  • Focus – Tichelaar (boek)
  • De Keuze – Edith (boek)

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.