Groeien door zijn actieve bijdrage aan netwerken – Jurgen Rutgers

Door Erno Hannink | Podcast

apr 23
jurgen-rutgers-actif-bijdragen-aan-netwerken

Vandaag het gesprek met Jurgen Rutgers.

Jurgen is ruim 20 jaar ondernemer en eigenaar van BeSite Group, een onderneming met 3 werkmaatschappijen en 20 werknemers. Zijn drijfveer is samen met anderen online het verschil maken met nieuwe ideeën en concepten. Hij woont en werkt in de Achterhoek, maar heeft inmiddels landelijk een netwerk binnen Smart Industry, Smart Mobility en Events. 

Tijdens zijn studie begint hij al zijn bedrijf met een tweetal vrienden. Door interesse in aandelen begon hij te schrijven over de beurs terwijl hij zelf nog geen geld had om te beleggen. Door de kennis die hij hiermee opdeed kreeg hij de kans om enkele jaren een column te schrijven in de ochtendkrant de Spits.

Ondertussen is hij de directeur en enige eigenaar van zijn bedrijf en heeft een dag in de week vrijgemaakt voor ondersteuning aan 8RHK 2020. Veel van zijn contacten komen uit connecties die hij opdoet in de verschillende netwerkfuncties die hij heeft.

We hebben het ook over GTD, de inzichten van het gedwongen thuiswerken door COVID-19 en wat hij daar in de toekomst van verwacht. Mooi om te leren van Jurgen over netwerken en de zelfsturing die hij ontwikkeld in zijn bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Jurgen.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Jurgen:

Boeken die Jurgen noemde

  • Focus – Tichelaar (boek)
  • De Keuze – Edith (boek)

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.