Groeien door zijn actieve bijdrage aan netwerken – Jurgen Rutgers

Door Erno Hannink | Podcast

apr 23
jurgen-rutgers-actif-bijdragen-aan-netwerken

Vandaag het gesprek met Jurgen Rutgers.

Jurgen is ruim 20 jaar ondernemer en eigenaar van BeSite Group, een onderneming met 3 werkmaatschappijen en 20 werknemers. Zijn drijfveer is samen met anderen online het verschil maken met nieuwe ideeën en concepten. Hij woont en werkt in de Achterhoek, maar heeft inmiddels landelijk een netwerk binnen Smart Industry, Smart Mobility en Events. 

Tijdens zijn studie begint hij al zijn bedrijf met een tweetal vrienden. Door interesse in aandelen begon hij te schrijven over de beurs terwijl hij zelf nog geen geld had om te beleggen. Door de kennis die hij hiermee opdeed kreeg hij de kans om enkele jaren een column te schrijven in de ochtendkrant de Spits.

Ondertussen is hij de directeur en enige eigenaar van zijn bedrijf en heeft een dag in de week vrijgemaakt voor ondersteuning aan 8RHK 2020. Veel van zijn contacten komen uit connecties die hij opdoet in de verschillende netwerkfuncties die hij heeft.

We hebben het ook over GTD, de inzichten van het gedwongen thuiswerken door COVID-19 en wat hij daar in de toekomst van verwacht. Mooi om te leren van Jurgen over netwerken en de zelfsturing die hij ontwikkeld in zijn bedrijf.

Veel plezier met de inzichten van Jurgen.

Laten we beginnen…

Verbind hier met Jurgen:

Boeken die Jurgen noemde

  • Focus – Tichelaar (boek)
  • De Keuze – Edith (boek)

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.