Eerst impact, dan winst bij zorgoppas – Harm van Ballegooy

Door Erno Hannink | Podcast

mei 14
harm-van-ballegooy-zorgoppas

Vandaag het gesprek met Harm van Ballegooy.

Harm herinnert je er graag aan dat je altijd een keuze hebt. Omdat af en toe voor jezelf kiezen noodzakelijk is, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend, heeft hij Zorgoppas opgericht. Zorgoppas zorgt dat ouders van zorgbehoevende kinderen zorgenvrij kunnen ontspannen. Dit doen ze door de ouders te matchen met een geschikte oppas. Zelf kiest Harm voor maximale impact als resultaat van zijn inspanningen.

Via een webinar van ScaleUp Impact kwam ik in contact met Harm. De hulp die Harm geeft aan ouders met een zorgbehoevend kind en daar een bedrijf voor opbouwen raakte me. Een bedrijf dat een impact op de samenleving heeft en ook bezig is met winst realiseren omdat het één niet zonder het ander kan.

In het gesprek vertelt Harm over allerlei ervaringen die hij opdeed tijdens zijn studie. Over verkopen van producten waar hij later niet meer achter stond. Ervaringen opdoen met allerlei mensen. De wereld van de maatpakken en ondernemen die hij ontdekte.

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm:

Film:

  • Uncorked – bedrijf over nemen van zijn vader of doen wat hij zelf leuk vindt.

Boeken die we noemden:

Follow

About the Author

Erno is de Business Coach voor ondernemers met 8-25 medewerkers. De ondernemers die ik help bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Ik ben er voor jou en breng zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Ik luister naar je, geef directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen. De drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Erno is auteur van 12 boeken, 1000+ artikelen en host van de podcast de Erno Hannink Show. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) de RSS feed of via LinkedIn.