Eerst impact, dan winst bij zorgoppas – Harm van Ballegooy

Door Erno Hannink | Podcast

mei 14
harm-van-ballegooy-zorgoppas

Vandaag het gesprek met Harm van Ballegooy.

Harm herinnert je er graag aan dat je altijd een keuze hebt. Omdat af en toe voor jezelf kiezen noodzakelijk is, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend, heeft hij Zorgoppas opgericht. Zorgoppas zorgt dat ouders van zorgbehoevende kinderen zorgenvrij kunnen ontspannen. Dit doen ze door de ouders te matchen met een geschikte oppas. Zelf kiest Harm voor maximale impact als resultaat van zijn inspanningen.

Via een webinar van ScaleUp Impact kwam ik in contact met Harm. De hulp die Harm geeft aan ouders met een zorgbehoevend kind en daar een bedrijf voor opbouwen raakte me. Een bedrijf dat een impact op de samenleving heeft en ook bezig is met winst realiseren omdat het één niet zonder het ander kan.

In het gesprek vertelt Harm over allerlei ervaringen die hij opdeed tijdens zijn studie. Over verkopen van producten waar hij later niet meer achter stond. Ervaringen opdoen met allerlei mensen. De wereld van de maatpakken en ondernemen die hij ontdekte.

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm:

Film:

  • Uncorked – bedrijf over nemen van zijn vader of doen wat hij zelf leuk vindt.

Boeken die we noemden:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.