Eerst impact, dan winst bij zorgoppas – Harm van Ballegooy

Door Erno Hannink | Podcast

mei 14
harm-van-ballegooy-zorgoppas

Vandaag het gesprek met Harm van Ballegooy.

Harm herinnert je er graag aan dat je altijd een keuze hebt. Omdat af en toe voor jezelf kiezen noodzakelijk is, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend, heeft hij Zorgoppas opgericht. Zorgoppas zorgt dat ouders van zorgbehoevende kinderen zorgenvrij kunnen ontspannen. Dit doen ze door de ouders te matchen met een geschikte oppas. Zelf kiest Harm voor maximale impact als resultaat van zijn inspanningen.

Via een webinar van ScaleUp Impact kwam ik in contact met Harm. De hulp die Harm geeft aan ouders met een zorgbehoevend kind en daar een bedrijf voor opbouwen raakte me. Een bedrijf dat een impact op de samenleving heeft en ook bezig is met winst realiseren omdat het één niet zonder het ander kan.

In het gesprek vertelt Harm over allerlei ervaringen die hij opdeed tijdens zijn studie. Over verkopen van producten waar hij later niet meer achter stond. Ervaringen opdoen met allerlei mensen. De wereld van de maatpakken en ondernemen die hij ontdekte.

Veel plezier met de inzichten van Harm.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Harm:

Film:

  • Uncorked – bedrijf over nemen van zijn vader of doen wat hij zelf leuk vindt.

Boeken die we noemden:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.