Een strak plan en de kunst van het loslaten – Anna Chojnacka

Door Erno Hannink | Podcast

mei 28
een-strak-plan-en-de-kunst-van-het-loslaten
[

Vandaag het gesprek met Anna Chojnacka.

Anna is sociaal ondernemer, zij heeft de 1%club opgericht- een van de eerste Nederlandse Crowdfunding platforms. Hier is later het SAAS bedrijf GoodUp uit voortgekomen, waar ze betrokken was bij de oprichting van Nailab, een incubator in Nairobi, die later door Jack Ma, oprichter van Alibaba werd gebruikt om zijn accelerator in Afrika uit te rollen.

Nu is ze bezig met Scaleup Impact, een bedrijf die impact ondernemers bij hun ambitieuze plannen ondersteunt. 

Daarnaast is ze ook schrijver- Ze publiceerde eerder De Poolster, gebaseerd op haar jeugd in Polen en Nederland, Kilimanjaro als Medicijn, over haar beklimming van de berg met Wim Hof, de Iceman en haar nieuwste roman: ‘De  Misbaren

We hebben een mooie gesprek over haar tocht op de Kilimanjaro. De ontberingen, het pad kwijt zijn en weer vinden. Opgeven en toch het doel bereiken. De reis er naar toe met Wim Hof.

Anna vertelt hoe de ervaringen op die berg haar nu helpen. Wat de kou voor haar betekent en de intense focus waar je veel mee kunt bereiken.

Veel plezier met de inzichten van Anna.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer over Anna

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt om te groeien in impact voor je bedrijf. "Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten." Hij houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming als vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Sluit je aan bij de community wanneer jij ook wilt groeien in impact met je bedrijf. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.