Van LA Law naar ondernemen – Ingrid Tappin

Door Erno Hannink | Podcast

jun 11
ingrid-tappin-van-la-law-naar-ondernemer

Vandaag het gesprek met Ingrid Tappin.

Ingrid is een energieke verander leider met een unieke achtergrond in leiderschapsontwikkeling, ondernemerschap, innovatie en human sciences.

Ze heeft een enorme passie om mensen te helpen met groeien zakelijk en persoonlijk. Ze houdt ervan om nieuwe manieren van werken en organiseren in organisaties te brengen.

Ingrid heeft meer dan 15 jaar ervaring in advies met bedrijven, ondernemers en leiderschap teams.

Het werd een interessante reis van haar opleidingen, via de verschillende banen en bedrijven die ze is gestart. Het mooie vond ik hierin de keuzes om te beginnen als ondernemer en later weer als werknemer. De ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt tijdens deze reis en hoe ze dit nu gebruikt in haar werk met klanten. Wat me ook opviel was de aanpassingen die ze deed in haar aanbod om klanten in deze Coronacrisis te helpen.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Meer van Ingrid Tappin:

Boeken:

Voor als je niet (meer) weet wat LA Law was, hier de Wikipedia pagina.

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.