Van LA Law naar ondernemen – Ingrid Tappin

Door Erno Hannink | Podcast

jun 11
ingrid-tappin-van-la-law-naar-ondernemer

Vandaag het gesprek met Ingrid Tappin.

Ingrid is een energieke verander leider met een unieke achtergrond in leiderschapsontwikkeling, ondernemerschap, innovatie en human sciences.

Ze heeft een enorme passie om mensen te helpen met groeien zakelijk en persoonlijk. Ze houdt ervan om nieuwe manieren van werken en organiseren in organisaties te brengen.

Ingrid heeft meer dan 15 jaar ervaring in advies met bedrijven, ondernemers en leiderschap teams.

Het werd een interessante reis van haar opleidingen, via de verschillende banen en bedrijven die ze is gestart. Het mooie vond ik hierin de keuzes om te beginnen als ondernemer en later weer als werknemer. De ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt tijdens deze reis en hoe ze dit nu gebruikt in haar werk met klanten. Wat me ook opviel was de aanpassingen die ze deed in haar aanbod om klanten in deze Coronacrisis te helpen.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Meer van Ingrid Tappin:

Boeken:

Voor als je niet (meer) weet wat LA Law was, hier de Wikipedia pagina.

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt om te groeien in impact voor je bedrijf. "Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten." Hij houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming als vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Sluit je aan bij de community wanneer jij ook wilt groeien in impact met je bedrijf. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.