Toen haar partner overleed verkocht ze het bedrijf – Ingrid van Westen

Door Erno Hannink | Podcast

jul 02
ingrid-van-westen

Vandaag het gesprek met Ingrid van Westen.

Als winstexpert gunt zij iedere ondernemer financiële rust, financieel inzicht en winst.

Doordat ze uit ervaring weet hoe het is om een bedrijf van nul op te bouwen tot een financieel succesvol bedrijf, kan ze ondernemers op de beste manier helpen om een financieel gezond bedrijf te creëren.

Als financiële coach gaat zij met ondernemers aan de slag om stap voor stap aan de knoppen van het bedrijf te draaien om te zorgen dat zij meer winst maken.

Naast het up-to-date houden van de administratie, implementeert ze Profit First bij iedere ondernemer. Dit is het fundament om structuur en overzicht in de financiën te creëren.

In een bericht op LinkedIn vertelde Ingrid dat het overlijden van haar man ervoor zorgde dat ze het bedrijf heeft verkocht. Ik vroeg me af welke beslissingen je dan maakt als ondernemer. Wat doet het met je wanneer je een bedrijf succesvol hebt gemaakt met je man en dan afscheid neemt en hoe ze nu werkt als ondernemer.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer van Ingrid van Westen:

Print Friendly, PDF & Email
Follow

About the Author

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Wil je brandjes blijven blussen of ga je doen wat het belangrijkste is voor je bedrijf? Erno houdt je bij de les, loodst je door de prioriteiten en helpt je om stap voor stap de juiste beslissingen te nemen om een gezonde groeimotor te bouwen, zodat de onderneming vanzelf loopt met je team, de juiste klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee hij klanten helpt: – Beslis hulp nuBetere beslissingen actie groepFocus en stok achter de deur. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.