Toen haar partner overleed verkocht ze het bedrijf – Ingrid van Westen

Door Erno Hannink | Podcast

jul 02
ingrid-van-westen

Vandaag het gesprek met Ingrid van Westen.

Als winstexpert gunt zij iedere ondernemer financiële rust, financieel inzicht en winst.

Doordat ze uit ervaring weet hoe het is om een bedrijf van nul op te bouwen tot een financieel succesvol bedrijf, kan ze ondernemers op de beste manier helpen om een financieel gezond bedrijf te creëren.

Als financiële coach gaat zij met ondernemers aan de slag om stap voor stap aan de knoppen van het bedrijf te draaien om te zorgen dat zij meer winst maken.

Naast het up-to-date houden van de administratie, implementeert ze Profit First bij iedere ondernemer. Dit is het fundament om structuur en overzicht in de financiën te creëren.

In een bericht op LinkedIn vertelde Ingrid dat het overlijden van haar man ervoor zorgde dat ze het bedrijf heeft verkocht. Ik vroeg me af welke beslissingen je dan maakt als ondernemer. Wat doet het met je wanneer je een bedrijf succesvol hebt gemaakt met je man en dan afscheid neemt en hoe ze nu werkt als ondernemer.

Veel plezier met de inzichten van Ingrid.

Laten we beginnen…

Hier vind je meer van Ingrid van Westen:

Follow

About the Author

Er komen constant moeilijke beslissingen op je af. Je wordt continu in de onderneming gezogen. Je hebt weinig mensen die echt met je kunnen sparren en snappen hoeveel bordjes je als ondernemer probeert draaiende te houden. Erno houdt je bij de les, ik loods je door de prioriteiten en help je stap voor stap om de juiste beslissingen te nemen om uiteindelijke een gezonde groeimotor te bouwen zodat je bedrijf vanzelf loopt. Ik breng ervaring mee van meer dan 1000 klanten die exact met dezelfde vragen zitten. De ondernemers die ik help met lastige beslissingen, bouwen een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Drie dingen waarmee ik klanten help: – De juiste klanten aantrekkenNieuw product en snelStok achter de deur Lees meer over zijn diensten. Volg de nieuwste artikelen via e-mail (zie onderaan deze pagina) of de RSS feed.